Skip to content
Watch

DJ Murk – The Turnover Episode 58

29 oktober 2022 16:00

Welkom terug bij de nieuwste aflevering van The Turnover. Als je niet weet wat The Turnover is, het is een wekelijkse DJ show van Sneakerjagers gehost door DJ Turne. Soms zie je geweldige sets gedraaid door Turne zelf en andere keren zie je hem zijn vrienden uitnodigen om wat tunes voor je te draaien. Deze week heeft hij Mark Schulte aka DJ Murk uitgenodigd!

DJ Murk

DJ Murk is een Amsterdamse (vinyl) DJ en turntablist. Hij draait (UK) hiphop, afrobeat, reggae, funk, old-school hiphop, future beats en zelfs drum and bass. Hij mixt deze genres tot unieke sounds. DJ Murk is ook uniek in de manier waarop hij dit doet omdat hij niet altijd een digitale draaitafel gebruikt maar eentje met vinyl en het vinyl draait om vette geluidseffecten te creëren.

Murk maakte vroeger deel uit van het duo Goodlife Tribe, bestaande uit hem en Bas van Gent als MC. Maar onlangs besloot hij de groep te verlaten en solo te gaan. Voordat ze solo gingen, was het duo vaak te zien aan de Waterkant in Amsterdam, waar ze de gasten vermaakten op feesten als Hangover en Comfort. Ook speelden ze op Mysteryland Festival.

The Turnover weekly episodes

Tune in naar The Turnover met DJ Turne en vrienden, DJ Murk op deze gelegenheid, en vergeet al je stress en problemen en ontspan gewoon een uur terwijl je naar de set luistert. The Turnover is een wekelijkse show dus vergeet niet om volgende week weer terug te komen!

Mocht je een aflevering van The Turnover gemist hebben, klik dan op de knop hieronder om alle voorgaande sets te bekijken of navigeer naar de ‘Watch’-pagina op de Sneakerjagers website. Houd ook onze Instagram in de gaten waar we je altijd op de hoogte houden van al onze nieuwste content.