Skip to content
Watch

DJ Mos Deaf – The Turnover episode 78

8 juli 2023 16:00
DJ Mos Deaf – The Turnover episode 78

Welkom terug bij een nieuwe aflevering van The Turnover, gehost door DJ Turne en powered by Sneakerjagers. Elke week draait DJ Turne of een speciale gast een set voor ons. Gasten als DJ Kevas, DJ Da Huge en DJ FKI gingen al voor en deze week draait DJ Mos Deaf de beste tunes. Tune in!

DJ Mos Deaf

In de volgende aflevering van The Turnover draait niemand minder dan David Aris, beter bekend onder zijn stagenaam DJ Mos Deaf. De veelzijdige artiest uit Haarlem staat bekend om zijn unieke visie en artistieke flair. Naast dj is Mos Deaf ook muziekproducer en geluidstechnicus.

Zijn artiestennaam is niet zomaar verzonnen, maar verwijst naar het feit dat de Haarlemse dj bijna volledig doof is, dit is echter niet terug te horen in zijn muziek. De dj scratcht moeiteloos uiteenlopende genres aan elkaar in zijn sets, met de focus op old skool hiphop.

In zijn carrière heeft DJ Mos Deaf al op vele stages mogen optreden. De dj is wekelijks te zien in verschillende clubs in en rondom Haarlem en Amsterdam waar hij voor een swingende sfeer zorgt. Ook op zijn Soundcloud post hij zijn sets. Nu draait de dj in de komende aflevering van The Turnover.

Q&A DJ Mos Deaf

  1. Wat is je all-time favourite nummer?
    Ik heb er verschillende gehad, maar degene waar ik altijd naar teruggrijp, is Sunshine van De La Soul, dat nummer raakt me altijd in mijn hart en ziel en geeft mijn humeur een boost voor de rest van de dag!
  2. Wat is de bijzonderste plek waar je ooit gedraaid hebt?
    Ik denk in de Pacific Amsterdam, op 5 oktober 2019, pre-pandemie. Die plek en die avond had een vibe die ongeëvenaard was voor alle andere optredens die ik tot nu toe heb gehad. Iedereen was zo hyped en ik vierde die avond ook mijn verjaardag. Alles kwam zo goed samen! Eén liefde voor Pacific, Ik zou er graag weer spelen, de hele nacht door voor de volgende!
  3. Als je voor de rest van je leven nog maar één artiest zo mogen draaien, wie zou je kiezen?
    Dat is een moeilijke, maar lyrisch en soulvol zou ik De La Soul doen, om de lyrische legende te eren die Trugoy the Dove is. J. Cole en Kendrick zou ik ook altijd kunnen draaien.
  4. Wat is je laatst gekochte sneaker?
    Nike Air Max 1 Premium ‘Crepe’, een geweldige sneaker!
  5. Wat is je holy sneaker grail?
    Zeker de Air Max Crepe, en ik heb het hele internet afgezocht, want ze gingen als een gek! De sneaker past overal bij. Ik moet wel, als gedeelde graal, de Patta x Nike ‘Monarch’ benoemen. Classy en heel casual tegelijk. Ik droom nog steeds van de dag dat ik deze zal kopen…
  6. Over welke toekomstige releases ben je het meest excited?
    De Air Max One ‘Chili’. Ik heb een voorliefde voor eenvoud en er zijn niet veel schoenen die me aantrekken vanwege mijn kieskeurige stijl. De ‘Chili’ release voldoet aan al mijn eisen en ga ik zeker proberen in handen te krijgen. Muzikaal gezien ben ik enthousiast over wat J. Cole op zijn volgende album gaat brengen.
  7. Wat is je favourite sneaker om in te draaien?
    De Nike Air Max 1’s of de Air Force 1’s, deze houden me de hele dag en nacht comfortabel. Beste schoenen op het gebied van comfort en stijl.

The Turnover afleveringen

Mocht je benieuwd zijn naar de voorgaande afleveringen van The Turnover, neem dan een kijkje op onze Watch-pagina. Hier vind je alle sets van DJ Turne en gasten. Daarnaast kun je de sets ook via de Sneakerjagers Mixcloud-pagina beluisteren.