Sneakerjagers Logo
Watch

DJ Mickster – The Turnover Episode 10

07-09-2021

Afgelopen zaterdag stond er weer een nieuwe Episode van The Turnover klaar op de Sneakerjagers Radio pagina en ons MixCloud account. Ondanks dat DJ Turne zelf aan het genieten was van een welverdiende vakantie stond er weer een set met DJ Mickster klaar. Check de set hieronder en vergeet uiteraard niet de SJ Radio pagina en MixCloud in de gaten te houden voor alle nieuwe en eerdere sets.

https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?hide_cover=1&feed=%2FSneakerjagers%2Fthe-turnover-episode-9-dj-mickster%2F

DJ Mickster

DJ Mickster, die zelf van Chileense afkomst is, weet als geen zijn afkomst uit te dragen. Mick en zijn team hebben eigenhandig latin muziek naar een hoger niveau gebracht hier in Nederland met hun Fiesta Macumba feesten en festivals die altijd uitverkocht zijn. Met deze feesten weten ze je echt mee te nemen in what’s popping in Zuid-Amerika.

Ondanks deze Latin invloeden staat DJ Mickster bekend als een echt Hip Hop OG. Maar dan ook doe we hem te kort mee, want hij draait een heel breed scala aan dope muziek. Zo heeft de DJ ook feesten als Vibe en Jiggy die zich richten op een meer actuele en toekomstige sound van RNB. In Episode 10 heeft DJ Mickster een speciale West Coast all vinyl set met een paar echte gems. L.A. stand uuuup!


De tiende aflevering van The Turnover is nu te beluisteren en te bekijken via de Sneakerjagers Radio. Wil je op de hoogte blijven van deze nieuwe muziekshow? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste The Turnover aflevering.

Source featured image: @lekkerliftenmetlo