Skip to content
Watch

DJ Irwan – The Turnover Episode 53

24 september 2022 16:59

Zoals we vorige week al aankondigden is The Turnover terug met een vers seizoen vol geweldige gasten en smetteloze vibes. Tune in voor de eerste aflevering van het nieuwe seizoen waar DJ Turne een nieuwe gast heeft uitgenodigd in zijn studio in Amsterdam. Deze gast is niemand minder dan DJ Irwan.

DJ Irwan

DJ Irwan is een gedecoreerde Nederlandse DJ, geboren en getogen in Amsterdam. Hij wordt gezien als een van de grondleggers van de ‘Urban Eclectic’ stijl, dat is een stijl waarbij verschillende stijlen worden gemixt met hiphop of R&B als basis.

DJ Irwan begon zijn carrière jong, want op 15-jarige leeftijd was hij al vaste DJ in een van de populairste clubs van Amsterdam in die tijd, club RoXY. Ook was hij een van de oprichters van Partysquad, een muzikaal trio bestaande uit Irwan, DJ Jerry en MC Ruben. Samen toerden ze door heel Nederland, België en Duitsland. In 2003 besloot Irwan echter de groep te verlaten om zijn solocarrière voort te zetten.

Sindsdien heeft hij een glansrijke carrière achter de rug. Hij stond op festivals als Dance Valley, Mysteryland, de Fast Forward Dance Parade en eigenlijk elk groot Nederlands urban festival. Hij kreeg ook internationale erkenning en debuteerde op Ultra Music Festival in 2017.

Maar zelfs vóór UMF was Irwan al internationaal bekend door samenwerkingen met onder meer Rihanna, Lil Wayne, Destiny’s Child en Justin Timberlake. Hij maakte ook deel uit van talrijke pre-shows voor artiesten als Drake, Chris Brown, French Montana en nog veel meer.

Dus als we zeggen dat je deze set NIET wilt missen, geloof ons, dan wil je dit echt niet missen!

Wekelijkse afleveringen – The Turnover bij Sneakerjagers

The Turnover van Sneakerjagers brengt elke week een nieuwe en geweldige dj-set. Volg de Sneakerjagers Instagram en hou onze watch page in de gaten om nooit meer een nieuwe aflevering te missen!