Skip to content
Newsfeed

Diverse YEEZY silhouetten nu verkrijgbaar bij JD Sports

14 augustus 2023 11:44
Diverse YEEZY silhouetten nu verkrijgbaar bij JD Sports

Verschillende sneakers uit de YEEZY collectie zijn nu te verkrijgen bij JD Sports. De adidas YEEZY Boost 350 V2, YEEZY 700 V3 en 350 V2 CMPCT zijn nu in verschillende colorways en maten te verkrijgen. De sneakers van YEEZY zijn erg populair, dus wees er snel bij.

YEEZY is een welbekende term bij veel sneakerliefhebbers. De lijn werd in 2015 opgericht door adidas en Kanye West, beter bekend als Ye. Onder de naam YEEZY werden unieke en baanbrekende designs uitgebracht. Van de classic Boost 350 V2 tot aan de YEEZY Slide, de samenwerking tussen adidas en Ye kwam keer op keer met unieke releases.

In 2023 worden de voorraden geleegd en zijn er bij diverse retailers YEEZY modellen te verkrijgen. Bij JD Sports vind je nu een uitgebreide collectie aan sneakers, waaronder de adidas YZY 700 V3, YEEZY 500 en Boost 350 V2. De collectie komt met paartjes voor zowel de dames als heren.

In de komende weken zullen er nog meer sneakers te verkrijgen zijn bij JD Sports. Klik op de button hieronder om de volledige YEEZY collectie bij JD Sports te bekijken. Houd de nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates rondom de YEEZY drops.