Skip to content
Upcoming

Dit zijn ze, dé opties van de Nike Dunk By You

5 januari 2021 09:00
Dit zijn ze, dé opties van de Nike Dunk By You

Het zat eraan te komen, de terugkeer van de Dunk op het By You platform. Niet veel later volgde een eerste releasedatum. Helaas was nog niet duidelijk wat de opties waren. Gelukkig hebben we nieuws, want de opties van de Nike Dunk By You zijn bekend.

Eerst kijken we naar de release, want deze zal, voorzover bekend, plaats vinden op 7 januari. Maar let op! Mogelijk is dit de releasedatum voor Amerika en dropt die ietsjes later in Nederland. Houd onze socials en website in de gaten voor updates rondom de drop!

Nike By You Dunk Low opties

Op het eerste gezicht leek het wat minimaal qua opties, maar we zijn positief verrast. Veel panelen zijn aan te passen met verschillende materialen. De te gebruiken materialen zijn leer, suede en ‘Pebbled’ leer. Dit laatste lijkt een soort leer te zijn met een flink relief.

Upper

De panelen op de upper kan je op veel punten aanpassen. De te bewerken panelen zijn foxing (hakgedeelte), quarter, toebox, eyestay, Swoosh, veters en de tong. Voor de eerste 5 genoemde panelen kan je kiezen uit leer, suede of ‘Pebbled’ leer. Niet alleen heb je de keuze uit deze drie materialen ook kan je kiezen uit een enorme selectie kleuren. Door deze hoeveelheid kleuren kan je unieke eigen designs maken. Het betekend ook dat je klassieke colorways van de Dunk of andere modellen kan namaken!

Zool en personalisatie

Voor de midsole zijn 4 kleuren beschikbaar. De logische kleurkeuzes zijn zwart, sail en natuurlijk wit. Voor een opvallende versie kan men ook nog kiezen voor University Red. De outsole is aan te passen in de kleuren wit, Game Royal, University Red, Team Orange en Gum Medium Brown. Genoeg keuze dus. Wat niet mag en kan ontbreken by By You is de optie personalisatie, op iedere ‘heeltab’ kan je drie letters zetten!

Nike Dunk By You inspiratie

Niets is leuker dan uren spelen met al deze opties, maar soms is een kickstart niet verkeerd. Je kan twee kanten op gaan op By You, maak je favoriete colorways na, of creëer een compleet nieuwe colorway. Check hieronder een aantal colorways ter inspiratie. Een aantal nieuwe en een aantal bekende colorways.