Skip to content
Editorial

Dit zijn StockX beste Jordan’s voor deze winter

27 december 2021 21:00
Dit zijn StockX beste Jordan’s voor deze winter

Het afgelopen jaar (2021) zijn er heel wat Air Jordan modellen gereleast. Hoewel deze paartjes misschien in de lente zomer of herfst zijn gedropt, zijn ze vaak ook perfect voor in de winter. Draag ze met een paar dikke sokken and you’re good to go! Bekijk hier welke Jordan’s bij StockX te verkrijgen zijn om jouw winter wardrobe compleet te maken.

StockX beste Jordan’s

Air Jordan 4 Retro Lightning (2021) | CT8527-700

StockX beste Jordan's

De Jordan 4 Retro Lightning werd voor het eerst uitgebracht in 2006. In 2021 kreeg de sneaker een heruitgave van deze opvallende gele colorway. Het paar is geïnspireerd door Michael Jordan’s liefde voor motorsport. Naast het gele Durabuck bovenwerk, bevat de schoen zwarte netpanelen en een donkergrijs vetersysteem. Ook zijn er bijpassende grijze accenten te zien op het tonglabel, de tongvoering en het Jumpman logo op de hiel.

Air Jordan 3 Retro x A Ma Maniére | DH3434-110

a ma maniere x jordan

De sneakersamenwerkingen met A Ma Maniére leverde veel populariteit op in de sneaker scene. De collab op de Air Jordan 3 viel dan ook enorm in de smaak. Naast het tijdloze design, was de boodschap van het ontwerp ook mooi. De sneaker werd uitgebracht om de kracht van sterke vrouwen te vieren. De colorway van de sneaker is met de witte, grijze en bruine tinten perfect voor de winter. Ook het verschillende materiaalgebruik zoals leer en suède past perfect bij het koude winter.

Jordan 1 AJKO x Billie Eilish ‘Ghost Green’ |
DN2857-330

StockX beste Jordan's

Een andere bijzondere sneakersamenwerking, was die met zangeres Billie Eilish. Eén van haar designs, was die op de Jordan 1 AJKO. Het model werd volledig bedekt met de opvallende ‘Ghost Green’ colorway. De neongroene kleur past goed bij Billie Eilish, de kleur gebruikt ze vaak: bijvoorbeeld in haar albumcover tot in haar kapsel. Verder zijn er nog andere kenmerken van de zangeres toegevoegd. Een opvallend detail is bijvoorbeeld het genderneutrale stokfiguur-embleem dat ze vaak gebruikt.

Jordan 1 Low Fragment Design x Travis Scott |
DM7866-140

DM7866-140
Natuurlijk kan in dit rijtje een collab met Travis Scott niet ontbreken. De Air Jordan 1 Low x Fragment Design x Travis Scott verwijst naar de Jordan 1 Retro High x Fragment uit 2014 met bijna dezelfde blauwe, zwarte en witte kleuren. Voor velen zal deze Air Jordan 1 Low staan tussen het rijtje van de beste releases van 2021. De kenmerkende omgekeerde Swoosh en de opvallende kleuren zorgen voor een unieke twist op een klassieke schoen.

Jordan 1 Retro High OG Prototype | DC6515-100

DC6515-100
Images by StockX

De Air Jordan 1 Retro High OG Prototype lijkt op het eerste gezicht heel gewoon, maar met de geperforeerde lijn kun je de kraag scheiden van de rest van het bovenwerk. Hierdoor kun je zelf kiezen of je een hoge of lage sneaker wil. Wellicht is het aan te raden om voor de koudere maanden het hoge design te kiezen en wanneer de lente terugkeert kun je voor de lage variant gaan.

StockX beste Jordan’s winter 21/22

De beste Jordan’s voor de winter shop je bij StockX. Ben je benieuwd naar de gehele sneakercollectie van StockX? Check het dan via StockX.com. Houd onze Releasekalender in de gaten om alle toekomstige releases in de gaten te houden!