Skip to content
Brand

Dit zijn de populairste Nike Air Max 1 sneakers bij solebox

27 september 2023 18:11
Dit zijn de populairste Nike Air Max 1 sneakers bij solebox

Onlangs werd de AM1 ‘Noise Aqua’ early gereleased bij solebox. En na deze geweldige toevoeging aan de Air Max-lijn, brengen we je graag op de hoogte van de populairste Nike Air Max 1 sneakers bij solebox!

Nike Air Max 1 SC 'Noise Aqua'
Nike Air Max 1 SC 'Noise Aqua'

Ten eerste dus de Air Max 1 ‘Noise Aqua’, waarbij het iconische design wordt gecombineerd met een indrukwekkend kleurenpalet. Met fotonstof, wit, cool grey en noise aqua lever de sneaker een visueel verbluffende esthetiek.

Daarnaast hebben we een scala aan colorways voorbij zien komen. Ongeacht welke kleur je zoekt om aan je garderobe toe te voegen, bij solebox vind je zeker jouw favoriete tint! Of je nu kiest voor een ingetogen kleur zoals zwart, marineblauw of donkerbruin, of dat je een modieuze statement wilt maken met een opvallende kleur zoals lichtgroen, de keuze is aan jou.

Bovendien zagen we ook de terugkeer van de Air Max ‘Big Bubble’. Een geliefd silhouet onder de OG sneakerheads. De Nike Air Max 1, zoals wij die kennen en liefhebben, werd in 1987 oorspronkelijk gemaakt met een grotere Air unit in de tussenzool. Helaas werd dit ontwerp destijds al binnen enkele maanden uit de productie gehaald vanwege tekortkomingen tijdens tests. Maar met de verbeterde techniek in de loop der jaren, hebben we in 2023 eindelijk de terugkeer van de ‘Big Bubble’ kunnen verwelkomen!

Toch nog graag het volledige overzicht van de Nike Air Max 1 sneakers bij solebox bekijken? Ga dan nu naar de website van solebox en ontdek het brede assortiment!