Skip to content
Staff Picks

Dit zijn de nieuwe trend sneakers van Nike

6 augustus 2022 20:41
Dit zijn de nieuwe trend sneakers van Nike

Sneakers scoren is niet altijd even gemakkelijk. Je kan maanden lang wachten tot een sneaker uitkomt en op de dag van de release alle raffles verliezen of de sneaker verkoopt uit voordat je kan afrekenen. Op de website van Nike vind je maar een mega assortiment aan sneakers die nu gewoon te verkrijgen zijn.

Toch is het lastig om door die grote aantallen een schoen te vinden die je mooi vindt. Om je leven wat makkelijker te maken hebben wij dat alvast voor je gedaan. Hieronder vind je trend sneakers die nu gewoon te scoren zijn bij Nike

Nike Air Force 1 ’07

Nike Air Force 1 '07
Nike Air Force 1 '07

De Air Force 1 ‘Triple White’ is een van Nike’s meest iconische sneakers. Het model heeft een rijke geschiedenis, strekkend van basketbal tot aan hip hop. Sommige fans van de Air Force 1 proberen de sneaker spierwit te houden, terwijl anderen hem helemaal aflopen. Hoe dan ook, met de ‘Triple White’ kan je niet missen.

Nike Air Max 95 WMNS

Nike Air Max 95
Nike Air Max 95

Deze Nike Air Max 95 WMNS bestaat uit een mix van verschillende groentinten. De overlays op het middenpaneel tot aan de hak hebben een kleurverloop van grijs naar lichtgroen. De onderste overlay is bekleed in een special slangenpatroon.

Op de neus zit suède van een lichtgroene kleur. In de witte midsole zit een groen Air-Bubble. Ter afronding heeft het paar ook nog een lichtgroene outsole. Naast dat deze Air Max 95 er goed uitziet, is hij ook nog eens flink afgeprijsd.

Air Jordan 6 Retro

Air Jordan 6 Retro
Air Jordan 6 Retro

Deze Air Jordan 6 heeft de uitstraling van retro basketbalschoen. Dit model was dan ook de sportschoen naar keuze van Michael Jordan in het seizoen van 1990-1991. De sneaker heeft een basis van wit leer met perforatiegaatjes. Hieroverheen zitten ook weer verstevigende wit leren overlays.

Verder is de Air Jordan 6 gedecoreerd in marineblauwe details op de tong, hak en midsole. Een doorzichtige outsole maakt het strakke ontwerp van de sneaker compleet.

Nike Air Force 1 ’07 LX WMNS ‘Coconut’

In de zomer van 2022 komt Nike met veel op fruit geïnspireerde sneakers. Zo ook deze Nike Air Force 1 ’07 LX WMNS ‘Coconut’. De sneaker heeft een bovenwerk van wit leer. Dit wordt bekleed met een bruin leren Swoosh en heel tab.

Op de veters zit een wit-bruin patroon, wat toevoegt aan de kokosnoot look van de schoen. De hak is nog versierd met een fruitsticker-style kokosnoot graphic. De crème kleurig midsole rond de kokosnoot look af. Ook krijg je bij dit paar nog een speciaal net tas.

Nike Dunk High Retro

Nike Dunk High Retro
Nike Dunk High Retro

Deze Nike Dunk High Retro heeft een vintage jaren ’80 uitstraling. Op het bovenwerk worden verschillende leer texturen gecombineerd. Het middenpaneel, de neus en kraag zijn van glad leer dat wit kleurt.

Rood getrommeld leer bekleed de overlays. De blauwe Swoosh biedt een mooi contrast met de rest van de schoen. De Dunk High wordt afgerond met een witte zool.

Nike Air Max 1 WMNS ‘Cobblestone’

Nike Air Max 1 'Cobblestone'
Nike Air Max 1 'Cobblestone'

De Nike Air Max 1 WMNS ‘Cobblestone’ is bekleed in het iconische atmos safari print. Dit is te vinden op de overlays bij de mudguards en de hak. De sneaker combineert een zandkleurige basis met gele en lichtblauwe details. Op de hak staat een grote groene Nike Swoosh. De off-white kleurende midsole en outsole voegen toe aan het zandkleurige design van de schoen.

Nike Dunk High Retro

Nike Dunk High Retro
Nike Dunk High Retro

De Dunk is momenteel een van de populairste Nike silhouetten. Deze sneaker heeft een neutrale, maar strakke look. Het leren bovenwerk kleurt voornamelijk wit. Dit is gedecoreerd met een contrasterende zwarte Swoosh en veters. Onder de upper zit een witte zool, wat mooi combineert met het witte leer.

Nike Air More Uptempo WMNS

Nike Air More Uptempo
Nike Air More Uptempo

De Nike Air More Uptempo WMNS valt op door de bijzondere overlays. Het bovenwerk van de sneaker is van wit leer waar luchtige perforatiegaatjes inzitten. Over het middenpaneel lopen zilveren overlays die ‘AIR’ spellen. Donker turquoise details zijn te vinden op de tong, hak en midsole. De luchtige Air midsole zorgt voor comfortabele demping bij iedere stap.

Nike Air Max 95 Essential

Nike Air Max 95 Essential
Nike Air Max 95 Essential

Deze Nike Air Max 95 Essential heeft een witte basis met zomerse gele en groene accenten. De neus en bovenste overlay op het middenpaneel zijn van wit leer. Hieronder zitten twee suède overlays die groen en geel kleuren. Wit leer bekleedt dan weer de overlay hieronder.

De sneaker heeft dan weer een witte midsole met daarin een gele Air-Bubble. De outsole kleurt zwart, net als de voering en de laceloops.

Nike Air Max Terrascape Plus

Nike Air Max Terrascape Plus
Nike Air Max Terrascape Plus

Onze laatste favoriete sneaker bij Nike is deze Nike Air Max Terrascape Plus. Dit paar steekt de klassieke Air Max plus in een futuristisch, duurzaam jasje. Het bovenwerk kleurt wit met daarop een grote Nike Swoosh. Dit wordt verstevigd met wit-doorzichtige TPU overlays.

De zool is van het duurzame NikeGrind materiaal met Air Max Plus technologie en zorgt voor demping en stabiliteit. Ook de grijze outsole is van het gerecyclede NikeGrind.

Dit waren onze favoriete sneakers die nu te verkrijgen zijn bij Nike. Scroll je liever zelf door het grote assortiment aan Nike sneakers? Klik dan op de knop hieronder.

Hou ook onze Instagram pagina en nieuwspagina in de gaten en blijf up-to-date van het laatste sneaker nieuws.