Skip to content
Newsfeed

Dit zijn de nieuwe PUMA Slipstream Always On

24 februari 2023 12:17
Dit zijn de nieuwe PUMA Slipstream Always On

PUMA toont een nieuwe versie van de PUMA Slipstream; de ‘Always On’ wordt binnenkort verwacht. Bekijk hier de sneaker in detail.

De PUMA Slipstream ‘Always On’ is een basketbalsneaker die voor het eerst werd uitgebracht in 1987 – destijds nog als hoge veriant. Het silhouet heeft een eenvoudig, strak design, waardoor je de sneaker overal mee kunt combineren.

Het bovenwerk van de sneaker wordt geleverd in leer met ‘Red’ of ‘Navy’ accenten – de twee nieuwe kleurstellingen in kwestie. De Puma Slipstream Lo ‘Red’ – Always On heeft een wit bovenwerk en combineert rode met bruine accenten. De sneaker komt met een zwarte rubberen zool, die mooi contrasteert met de witte tussenzool. De tweede kleurstelling, de ‘Navy’ – Always On heeft zwarte, marineblauwe en gele details.

Beide kleurstellingen van de PUMA Slipstream Always On droppen op 26 februari 2023 rechtstreeks bij PUMA of bij andere retailers. Je zult iets minder dan €120 opzij moeten zetten.

Met de Sneakerjagers app krijg je een herinnering wanneer het tijd is. Kijk voor meer nieuwe releases zeker op onze release kalender.

PUMA Slipstream Always On
PUMA Slipstream Always On
PUMA Slipstream Always On