Skip to content
Brand

Dit zijn de meest populaire New Balance 550 op dit moment

19 februari 2023 20:06
Dit zijn de meest populaire New Balance 550 op dit moment

De New Balance 550 is een van de meest gehypte silhouetten van tegenwoordig. Vandaag tonen we jou de populairste New Balance 550 colorways die momenteel bij New Balance te verkrijgen zijn.

De geschiedenis van de New Balance 550

Het 550-model werd oorspronkelijk in 1989 uitgebracht als basketbalschoen onder de naam ‘P550’. Veel gezien op het veld, bereikte de sportschoen, die zoals bijna alle basketbalschoenen een tweekleurige kleurstelling heeft, niet de bekendheid waarop het gehoopt had en de hype in de sneakerwereld bleef uit.

Meer dan 30 jaar later heeft New Balance er in samenwerking met sneakerboetiek Aime Leon Door er voor gezorgd dat de geschiedenis zich niet herhaalt en bracht de sneaker terug. Het retro model is terug van weggeweest en is een geliefd model bij velen.

Populairste New Balance 550

Het kan des te moeilijker zijn om aan een New Balance 550 te komen. Hier laten we je de populairste modellen zien die nog beschikbaar zijn.

1. New Balance ‘Sea Salt Macadamia Nut’ (W)

New Balance Sea Salt Macadamia Nut (W)
New Balance Sea Salt Macadamia Nut (W)

Laten we beginnen met een 550 voor onze WMNS. Het low-top silhouet komt in een retro look en suède en leren bovenwerk. De klassieke look kan met alles gecombineerd worden.

2. New Balance ‘Sea Salt Pine Green’

New Balance Sea Salt Pine Green
New Balance Sea Salt Pine Green

De volgende is een New Balance 550 ‘Sea Salt Pine Green’ voor mannen. Ook deze colorway komt met een leren bovenwerk en suède overlays.

3. New Balance ‘White’

New Balance 'White'
New Balance 'White'

De New Balance 550 is ook in een all-white colorway te verkrijgen. Op het middenpaneel is het N-logo geplaatst. De lichtgrijze buitenzool kleurt mooi met de details op het bovenwerk.

4. New Balance ‘White & Black’

New Balance 'White & Black'
New Balance 'White & Black'

De ‘Black & White’ colorway is ook in een paar maten beschikbaar bij New Balance. Het bovenwerk is gemaakt van leer, synthetisch en mesh. Op de neus is een geborduurd logo geplaatst naast het New Balance merk.

5. New Balance 550 ‘Grey’

New Balance 550
New Balance 550

We gaan verder met een NB 550 ‘Grey’ die voor de verandering geen leer op het bovenwerk heeft. Dit keer komt de 550 met een volledig suède bovenwerk. De zool komt in een gebroken witte colorway

6. New Balance WMNS ‘Grey Off White’

New Balance WMNS Grey Off White
New Balance WMNS Grey Off White

Je kunt dit silhouet nog in een paar maten kopen. De 550 ‘Grey Off White’ heeft een bovenwerk van suède en mesh. De perforatiegaatjes helpen de sneaker ademen. De grijze accenten die perfect harmoniëren met het gebroken wit.

7. New Balance WMNS ‘UNC’

New Balance Wmns 'UNC'
New Balance Wmns 'UNC'

Laten we wat kleur toevoegen! Deze 550 heeft mooie accenten in babyblauw en is daarom perfect te combineren met een lichte baggy jeans. In tegenstelling tot de andere modellen heeft deze schoen een bovenwerk van synthetisch leer.

8. New Balance ‘Rain Cloud’

New Balance 'Rain Cloud'
New Balance 'Rain Cloud'

We sluiten het overzicht af met de ‘Rain Cloud’. De sneaker is nog beschikbaar in een paar maten – dus als je hem wilt bemachtigen, kun je beter snel zijn! De colorway heeft een grijs bovenwerk, een beige buitenzool en off-white accenten.

Dit was ons overzicht van de populairste New Balance 550’s die je momenteel bij New Balance kunt krijgen. Kijk tot ons volgende nieuws zeker even op ons Instagram account. Hier laten we je meer leuke outfit inspiratie tips zien – misschien helpt het je om de NB 550 te combineren!