Skip to content
Brand

Dit zijn de Converse trends bij Foot Locker

16 oktober 2022 11:47
Dit zijn de Converse trends bij Foot Locker

De herfst is aangebroken! Daarom is het nu de juiste tijd om een Converse paartje aan te schaffen. We stellen je graag voor aan een paar stijlvolle maar praktische Converse die nu te koop zijn bij Foot Locker.

Laten we beginnen met het overzicht van de Converse by Foot Locker!

Converse Chuck Taylor Run Star Hike

We beginnen met de Converse Chuck Taylor All Star Lift Hi. De sneaker is voorzien van een hoge plateauzool en geeft daardoor net dat beetje extra aan je outfit. De lederen bekleding geeft het model een hoogwaardige en stijlvolle uitstraling. De voering houdt jouw voeten warm. Perfect voor de herfst!

Converse Chuck Taylor All Star Lift Hi

Deze kleurstelling is perfect voor het koude season. De sneaker heeft een bovenwerk met gestanste sterren. Net als de vorige sneaker laat ook deze je een paar centimeter langer lijken. Een extra detail zijn de zilveren studs op de hiel.

Converse Chuck Taylor All Star Lift Hi

De Chuck Taylor All Star Platfrom High van Converse is een klassieker in de sneakerwereld. Dit silhouet komt ook met een kleine plateauzool, maar is niet zo hoog als de eerste sneaker in onze Foot Locker lijst.

Converse Chuck Taylor All Star Lugged 2.0

Deze All Star Lugged is perfect voor de herfst, want hij houdt je lekker warm dankzij de dikke zool. Daarnaast kun je deze kleurstelling ook combineren met vele stijlen.

Converse Chuck Taylor All Star Move Hi Happy Hummingbirds

Deze Converse All Star Move Hi komt met superleuke kolibries op de bovenkant. De zool is extra dik, zodat je in de herfst of winter geen koude voeten krijgt.

Converse Chuck Taylor All Star High

Het bovenwerk is van vintage canvas, wat de sneaker een coole look geeft. De karakteristieke All-Star logopatch op de enkel is nog steeds één van de typische kenmerken van dit tijdloze ontwerp.

Converse Chuck Taylor All Star Hi Future Utility

Dit silhouet wordt geleverd met de ‘normale’ loopzool, maar met een extra cool design. De Converse Chuck Taylor All Star Hi Future Utility komt met de woorden ‘Code, Mood, Date, Location’ op de zijkant.

Converse Run Star Motion

De Converse Run Star Motion Platform geeft je street vibes. De vervormde lijnen creëren een futuristisch effect, terwijl de bewerkte verhoogde zool met CX-schuim tussenzool ongeëvenaard comfort biedt.

Converse Run Star Hike Low

De Run Star Hike is ook verkrijgbaar in een laag silhouet. In combinatie met de lichtgewicht, voorgevormde plateauzool met gekarteld profiel krijg je een leuke sneaker voor de herfst!

Converse Chuck Taylor All Star Platform High

We sluiten onze lijst af met de Converse Chuck Taylor All Star Platform High, één van de klassiekers van Converse. Ook hier brengt de plateauzool je naar een nieuw niveau en geeft de sneaker net dat beetje extra.

Dat was het voor onze Converse by Foot Locker editie! Welke model vond jij het mooiste? Zoals altijd kun je meer inspiratie vinden via @sneakerjagers, @outfitsbysneakerjagers of op @sneakerjagers_wmns.

Shop meer actuele Converse trends bij Foot Locker via onderstaande knop. Alle upcoming sneakers vind je in onze release kalender!