Skip to content
Upcoming

Dit zijn de beste New Balance sneakers bij Foot Locker

26 mei 2021 10:00
Dit zijn de beste New Balance sneakers bij Foot Locker

Foot Locker heeft een groot aanbod sneakers van verschillende merken, waaronder New Balance. In dit blog zetten we de beste New Balance sneakers, die nu te koop zijn bij Foot Locker voor je op een rijtje. Bekijk ze hieronder:

New Balance 550

New Balance sneakers
new balance 550

De New Balance 550 werd voor het eerst gereleased in 1989 als Low Top basketbalschoen. De sneaker was destijds niet erg populair. In 2020 re-released het model in samenwerking met Aimé Leon Dore en sindsdien lijkt de 550 gestegen in populariteit. New Balance speelt hierop in door meerdere colorways te releasen, waaronder deze rode en blauwe variant.

New Balance 550 'White/Red'

BB550SE1 · Nu voor €140,-

Bekijken bij Foot Locker

New Balance 550 'White/Blue'

BB550SN1 · Prijs vanaf €58,-

Naar alle aanbieders

New Balance 574

New Balance 574

De 574 is een echte klassieker, het model dropte voor het eerst in 1988. De sneaker is één van de bekendste New Balance silhouetten, zo bevat de trainer het iconische ‘N’ logo op het middenpaneel en de comfortabele ENCAP zool. Voor Grey Day 2021 werd deze sneaker gereleased in de toepasselijke grijze kleur.

New Balance ML574EGG 'Grey Day'

ML574EGG · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

Jaden Smith x NB Vision Racer

New Balance sneakers
jaden smith
jaden smith vision racer
new balance jaden smith

Amerikaanse rapper Jaden Smith heeft verschillende colorways ontworpen op de New Balance Vision Racer. Naast het opvallende model, hebben de sneakers ook een opvallende kleur gekregen: fel roze en fel geel. Als je dit te heftig vindt, kun je ook altijd gaan voor de witte of zwarte variant. Bijzonder is dat de schoenen gemaakt zijn van vegan-vriendelijke materialen. Zo is er gebruik gemaakt van gerecyclede, duurzame en veganistische materialen.

Jaden Smith X New Balance Vision 'Racer Yellow'

MSVRCJSB · Prijs vanaf €113,-

Naar alle aanbieders

Jaden Smith X New Balance Vision Racer 'Black'

MSVRCJSH · Prijs vanaf €97,-

Naar alle aanbieders

Jaden Smith X New Balance Vision Racer 'Pink'

MSVRCJSC · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders

Jaden Smith X New Balance Vision Racer 'Natural'

MSVRCRGA · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

New Balance 530

hardloopschoen

De NB 530 werd uitgebracht in 1992 en werd ontwikkeld als een performance hardloopschoen. Wat uniek is aan het model, zijn de speciale New Balance technologieën. Zo heeft de sneaker de ENCAP-tussenzool en de ABZORB-hieldemping. Daarnaast zorgt de dikke rubberen buitenzool voor extra stabiliteit. Naast dat de 530 heerlijk comfortabel aanvoelt, is deze ook nog eens trendy. De sneaker past perfect bij de dad shoe vibe!

New Balance MR530MET 'Light Pink'

MR530MET · Prijs vanaf €53,-

Naar alle aanbieders

5740 NB

new balance 5740
New Balance sneakers

Deze 5740 colorways hebben verschillende kleuren. De verschillende overlays vallen erg op, die voornamelijk uit zacht suède bestaan. Deze overlays overlappen zelfs het grote ‘N’ logo op de zijkanten. Verder valt de dikke zool op, die voor extra comfort zorgt.

New Balance 5740

M5740GB · Prijs vanaf €58,-

Naar alle aanbieders

New Balance 327

denim shoes
Images by Foot Locker

De New Balance 327 is een relatief nieuw model, de schoen debuteerde in april 2020 in samenwerking met het merk Casablanca. De inspiratie op het design waren de New Balance 320 uit 1976, de New Balance 355 uit 1977 en de New Balance SuperComp uit 1977. Het resultaat is een unieke verschijning, zo valt bijvoorbeeld op dat de zwarte buitenzool doorloopt tot aan de hiel. Deze variant is bekleed met verschillende denim stoffen.

New Balance 327PA Blue

MS327PA · Prijs vanaf €106,-

Naar alle aanbieders

Dit was onze selectie van de New Balance sneakers die NU te koop zijn bij Foot Locker. Download de Sneakerjagers App om altijd binnen handbereik op de hoogte te zijn van het laatste sneaker nieuws. Ben je benieuwd welke New Balance sneakers er nog meer zijn? Bekijk het volledige New Balance aanbod van Foot Locker via deze knop: