Skip to content
Upcoming

Dit zijn de adidas Bestsellers van deze week

30 augustus 2021 12:19
Dit zijn de adidas Bestsellers van deze week

Ben jij op zoek naar een nieuw paartje sneakers, maar heb je geen idee waar je moet beginnen met je zoektocht? Klik niet weg, want misschien vind je wel wat leuks in dit blog. Dit blog gaat namelijk over de adidas bestsellers van deze week.

Wekelijks update adidas een speciale pagina op hun website waar ze de populairste en bestselling producten in een overzicht zetten. Dit is ideaal om snel te shoppen of om inspiratie op te doen.

Aangezien de pagina over een hoop producten beschikt hebben wij een paar sneakers van de pagina afgeplukt en voor jou op een rijtje gezet. Hiermee hopen wij jou een handje te helpen in het maken van een keuze voor een nieuw paartje sneakers. In het overzicht staan sneakers voor zowel heren als dames.

Zit er toch niks leuks voor jou tussen? Wees niet getreurd, want op de website van adidas zijn nog véél meer sneakers te vinden. Klik op de groene button hieronder om alle adidas bestsellers te checken. Vergeet ook niet om onze Sneakerjagers Releasekalender dagelijks te checken voor alle aankomende sneaker releases. Scroll naar beneden om onze favorieten te zien en te shoppen.


adidas Superstar ‘White Black’ | EG4958

adidas bestsellers
€100,00

De adidas Superstar is een klassieke sneaker die ook in een klassiek jasje is gehesen. Een wit/zwart kleurschema bedekt op kenmerkende wijze de gehele sneaker. Shop de sneaker nu voor maar €100,00.


adidas Gazelle ‘Blue White’ | BB5478

€95,00

De Gazelle is ook deze week terug te vinden tussen de adidas Bestsellers. De sneaker beschikt over een blauw/wit kleurschema met een basis gemaakt van suède.


adidas Originals Ozweego ‘Cloud White’ | EE7773

adidas bestsellers
€90,00

Het adidas Ozweego silhouet heeft een chunky look and feel en is op lichte wijze verwerkt. De sneaker bestaat voornamelijk uit witte tinten, met beige overlays hier en daar. Onder de sneaker loopt een zwarte outsole.


adidas Advantage Base ‘Cloud White’ | EE7690

€60,00

Een all-white sneaker is nooit verkeerd en adidas heeft dat met deze Advantage Base ook weer bewezen. Met groene logo’s en geperforeerde Three Stripes is dit een heerlijk, goedkoop sneaker voor bij je collectie.


adidas Run 60s 2.0 ‘Crew Navy’ | FZ0962

adidas bestsellers
€55,00

Een heerlijke minimalistische sneaker is de Run 60s 2.0. Een kleurcombinatie van Navy en wit zorgt voor een contrast dat goed samengaat. Ook is de sneaker niet prijzig, wat ‘m nog aantrekkelijker maakt.


Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date