Skip to content
Where to Cop

Dit weekend in Amsterdam: Nike Sneaker Cleaning door Jason Markk.

25 oktober 2017 21:25
Dit weekend in Amsterdam: Nike Sneaker Cleaning door Jason Markk.

Is jouw paartje Air Force'jes helemaal vies geworden en zijn ze echt toe aan een schoonmaakbeurt? Grijp dan het komende weekend, 28 & 29 okober, jouw kans in de Nike Store in Amsterdam! De Sneaker Cleaning service van Jason Markk staat dan voor je klaar.

De jongens van Jason Markk zijn echt een autoriteit in de wereld van sneaker cleaning. En geloof ons, dit zijn de pro's die je Air Force helemaal nieuwe leven in kunnen blazen. Uiteraard wordt er tijdens deze Sneaker Cleaning service uitsluitend gebruik gemaakt van exclusieve Jason Markk producten. Alle sneakers zullen met zorg behandeld worden en zullen weer stralen na de behandeling. Je zult verrast zijn door het resultaat.

Het enige wat je moet doen is jouw favoriete Nike sneakers meenemen naar de Nike Store in Amsterdam, plaatsnemen op de Jason Markk Troon en er van afstappen met schone kicks!

Wil je gebruik maken van deze service? Meld je dan HIER aan.Dat kan ook voor het weekend van 25 en 26 november. Je vindt de Nike Store Amsterdam aan de Kalverstraat 185.