Skip to content
Upcoming

Dit jaar geen foute kersttrui, maar foute kerstsneakers

5 oktober 2020 21:33
Dit jaar geen foute kersttrui, maar foute kerstsneakers

Steeds vaker zien we dat Nike inspeelt op feestdagen. Thema’s als Halloween en Kerst zagen we al eerder op diverse Nike modellen. Ook voor dit jaar staan er weer nieuwe Nike kerstsneakers op de planning. Maar liefst twee sneakers met het kerst thema zijn dit keer aangekondigd. Dit jaar vervangen we onze foute kersttruien, door foute kerstsneakers!

Al eerder zagen we een Nike sneakers met kerst thema. Dit keer zijn Nike Blazer Mid release en een Air Max 90 GS in een kerst jasje gestoken. Met deze twee releases zijn we helemaal klaar voor de kerstdagen. Kerst gerelateerde kleuren en printjes zijn op de sneakers toegevoegd. Op de Air Max 90 zit zelfs een bescherming tegen koude voeten door een warme voering en wolle details.

Nike Blazer Mid ‘Christmas’

De Nike Blazer is dit jaar weer op de kaart gezet. De op kerst geïnspireerde Nike Blazer Mid komt in dames maten. De sneaker heeft een donker groen bovenwerk en een rode swoosh. De overlays zijn van een licht groene kleur, met een sneeuwvlokken print. Verder heeft de sneaker een witte midsole en veters. Het wit pluizige stof op de achterkant van de Blazer geeft ons een extra kerst gevoel.

Nike WMNS Blazer Mid 'Ugly Sweater Pack'

DC1619-300 · Prijs vanaf €58,-

Naar alle aanbieders
NIKE WMNS BLAZER MID “Christmas”
NIKE WMNS BLAZER MID “Christmas”
Nike kerst sneakers

Nike Air Max 90 GS ‘Christmas’

Een Air Max 90 is altijd goed. Met deze extra vrolijke print en Kerst thema, kan het niet beter worden. De groen, rood en witte kerst kleuren komen ook terug op deze sneaker. Een licht groene stof witte sneeuwvlokken, zien we in de toebox en op de hiel. Een rode Swoosh matcht met de rood, witte midsole. Verder zien we donker groene details en witte overlays verdeelt over de Air Max 90. Met de witte voering van bond, kom je de koude december maand wel door.

Een release datum en prijzen zijn nog niet bekend. De kerstdagen zijn niet ver meer, dus de release kan niet te lang op zich laten wachten. Houd onze sneaker release kalender in de gaten, zo mis je nooit een release!

Nike Air Max 90 GS 'Christmas'

DC1621-100 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders
NIKE GS AIR MAX 90 “Christmas”
NIKE GS AIR MAX 90 “Christmas”
Nike kerst sneakers