Skip to content
Upcoming

Dit jaar dropt de ‘Court Purple’ colorway van de Air Jordan 1 Mid

8 september 2020 09:25
Dit jaar dropt de ‘Court Purple’ colorway van de Air Jordan 1 Mid

Dit jaar zullen er nog meer colorways van de Air Jordan 1 Mid droppen, dit keer een Court Purple uitvoering. Het model van Jordan Brand wordt steeds populairder en heeft dit jaar al ongekend veel colorways gehad. De nieuwe colorway ‘Court Purple’ heeft nog geen releasedatum, maar wij verwachten deze nog in 2020!

De Air Jordan 1 heeft drie verschillende varianten, de low, mid en high. Alle drie de modellen zijn erg geliefd en hebben veel colorways. Als eerste kwam de Air Jordan 1 High op de markt in de jaren 80, dit is begonnen als basketbalschoen. Vandaag de dag wordt de sneaker vooral gedragen als lifestyle sneaker.

Air Jordan 1 Mid Suede ‘Court Purple’ | 852542-105

Het bovenwerk van de sneaker heeft een strakke look gekregen. De basis bestaat uit wit leer en wordt afgewerkt door zwarte suède overlays. De hak van de sneaker beschikt over een paarse kleur met een suède materiaal. De enkel van de sneaker is zilver van kleur met daarop witte overlays en natuurlijk de Air Jordan branding. Deze is overigens ook te zien op de tong van de sneaker met het jumpan logo. De outsole van de sneaker heeft ook een paarse kleur gekregen.

Helaas hebben wij nog geen releasedatum voor de Air Jordan 1 Mid Suede ‘Court Purple‘, wel verwachten wij dit paartje nog in 2020. De sneaker zal tegen die tijd bij Nike gedropt worden voor €120,-. Wil jij niks missen? Volg ons dan op social media en houdt de releasekalender in de gaten! Voor nu kan je hieronder de sneaker bewonderen.


Air Jordan 1 Mid Suede 'Court Purple'

852542-105 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan Mid Court Purple
Air Jordan Mid Court Purple
Air Jordan Mid Court Purple
Air Jordan Mid Court Purple
Images by: Nike