Skip to content
Upcoming

Dit is de Nike SB Dunk Low Premium ‘Atmos Elephant’

5 oktober 2020 13:38
Dit is de Nike SB Dunk Low Premium ‘Atmos Elephant’

De geruchten gingen al een tijd en er dwaalde verschillende mock-ups rond op het internet. Nu is het eindelijke zover, de retail versie van de Nike SB Dunk Low ‘Elephant’ is gelekt. Niet alleen is de sneaker bevestigt ook weten we wanneer die gaat droppen!

We moeten het eerst hebben over de Nike Air Max 1 ‘Elephant’, zonder deze sneaker zou deze nieuwste Dunk nooit hebben bestaan! Het is 2007 en Atmos is een bekende partner van Nike en staat bekend om de gedurfde Air Max 1 colorways. In 2007 kwam er een van de beste, niet originele, colorways van de Air Max 1 ooit uit. De sneaker kenmerkte zich voornamelijk door het vele gebruik van de Elephant print op de upper. De sneaker groeide uit tot een klassieker en keerde zelfs in 2017 terug. Nu keert de colorway terug, maar niet op de Air Max 1!

Nike SB Dunk Low ‘Elephant’

De Nike SB Dunk Low krijgt dus deze klassieke colorway. Eerder zagen we al een andere Atmos colorway op de SB Dunk. Eerder in 2020 kwam namelijk de Nike SB Dunk Low Safari uit! Terugkerend op deze sneaker zijn dus de Elephant print, het witte leer en de suede overlay. De Swoosh komt ook in de karakteristieke blauwe kleur. De colorway spreekt dus redelijk voor zichzelf en zal weer geliefd zijn bij verschillende groepen. Natuurlijk vinden veel Air Max 1 liefhebbers de sneaker tof maar ook de groep die van de Nike SB Dunk houdt.

De Nike SB Dunk Low ‘Elephant’ wordt in november 2020 verwacht bij diverse geselecteerde skateshops. Meer info over de release zal snel volgen. Stay tuned!

Nike SB Dunk Elephant