Skip to content
Brand

Dit is de nieuwe adidas Ozmillen

30 oktober 2023 14:28
Dit is de nieuwe adidas Ozmillen

adidas komt met een gloednieuw silhouet! De nieuwe adidas Ozmillen heeft een retro look en doet denken aan een model dat je misschien al kent.

De adidas Ozmillen is een upgrade van de adidas Ozweego- een sneaker die al in de jaren 90 uitkwam. Nu komt de Ozmillen, die geïnspireerd is op de jaren 90 maar retro details van nu combineert.

Het nieuwe silhouet heeft een bovenwerk van mesh en metallic overlays die de schoen een sportieve look geven. De adiplus demping biedt je ook veel comfort.

Ook goed om te weten: de adidas Ozmillen is gemaakt van ten minste 20% gerecycled materiaal. Door materialen die al geproduceerd zijn opnieuw te gebruiken, helpt adidas afval en afhankelijkheid van eindige grondstoffen te verminderen en zijn ecologische voetafdruk te verkleinen.

via adidas

Je kunt de adidas Ozmillen vinden in onze sneakerzoekmachine, maar je kunt ook rechtstreeks bij adidas kijken. Daar kun je ook zien waar je de kick precies kunt bemachtigen, in welke maten hij verkrijgbaar is en hoeveel geld je ervoor opzij moet leggen.

In ons sneaker nieuws houden we je altijd op de hoogte van alle belangrijke news rond sneakers en streetstyle.