Skip to content
Upcoming

Dit is de jaarlijks terugkerende Air Force 1 Wheat colorway

24 september 2020 10:57
Dit is de jaarlijks terugkerende Air Force 1 Wheat colorway

De Nike Air Force 1 ontvangt een ‘nieuwe’, jaarlijkse terugkerende, ‘Wheat’ colorway. Ondanks dat er nog maar weinig bekend is over de sneaker zijn de eerste foto’s opgedoken. De bruine ‘Wheat’ tinten en donkere outsole die op de sneaker worden gebruikt maken een perfecte look voor de herfst. De Air Force 1 ‘Wheat’ 2020 colorway zal deze herfst verkrijgbaar zijn. Op onderstaande foto kan je de sneaker bewonderen.

De Nike Air Force 1 gaat al heel wat jaren mee. De sneaker begon als basketbalschoen maar groeide al snel uit tot meer. Vandaag de dag is de sneaker niet meer weg te denken, bijna iedereen heeft wel een paartje. Anders is dit misschien wel de kans om jouw paartje te scoren! Dit model van Nike kent al ongekend veel samenwerkingen en colorways, deze nieuwe colorway die eraan komt heeft de perfecte kleuren voor het najaar.

Nike Air Force 1 Wheat

Op deze Air Force 1 colorway wordt er gebruik gemaakt van verschillende tinten bruin. De lichtbruine ‘Wheat’ kleur bedekt de het bovenwerk van de sneaker, de veter en de swoosh hebben ook deze kleur gekregen. De midsole van de sneaker beschikt over een gele kleur, die wordt afgemaakt met een zwarte outsole. De lining van de sneaker is donkerbruin gekleurd en maakt de sneaker helemaal compleet.

Helaas is er nog maar weinig bekend van deze prachtige colorway op de Air Force 1, behalve dat we ‘em deze herfst kunnen verwachten. Je kan op de hoogte blijven door ons te volgen op social media en natuurlijk een kijkje te nemen in de releasekalender. Alle andere Nike Air Force 1 kan je >> HIER << vinden. Voor nu kan je de sneaker op bovenstaande foto bewonderen.