Skip to content
Upcoming

Disney’s Mickey Mouse steekt drie adidas modellen in een ‘Fangtastic’ jasje

8 november 2020 11:50
Disney’s Mickey Mouse steekt drie adidas modellen in een ‘Fangtastic’ jasje

Disney’s Mickey Mouse steekt drie adidas modellen in een ‘Fangtastic’ jasje. Voor deze samenwerking wordt er gebruik gemaakt van de adidas Nizza High, de Superstar en de Stan Smith. De colorways die gecreëerd zijn voor de drie sneakers zien de adidas modellen vrolijker uit dan ooit tevoren. Voor de ‘Fangtastic’ colorways tovert Mickey Mouse zichzelf om tot wetenschapper. Dit is duidelijk terug te zien op de sneaker.

Disney X adidas Nizza High ‘Mickey’

De adidas Nizza High is altijd een heerlijke sneaker, maar dit keer vrolijker dan ooit tevoren. Het wit lederen bovenwerk beschikt over een crème kleurige rubberen neus, midsole en outsole. Daarnaast maakt ook de suède hak de sneaker compleet. En natuurlijk niet te vergeten, de prachtige kleuren die te zien zijn op de bellen en de bliksem, maar ook op de eyestays. De formules op de misdsole van de sneaker refereren naar de wetenschapper waar Mickey Mouse zich voor deze colorways in heeft verandert! Ook zien we Mickey in deze vorm terug aan de binnenkant van de sneaker, met daaromheen een roze vlak.

Disney X adidas Superstar ‘Mickey’

Natuurlijk kan de iconische adidas Superstar niet missen. De witte sneaker krijgt een speelse draai doordat we ook hier Mickey terug zien als wetenschapper op de buitenzijde van de sneaker, in combinatie met de sterren en planeten. Aan de binnenzijde van de sneaker zien we niet alleen een raket en de aarde, maar ook de tekst ‘Fangtastic Science Experiment!’.

Disney X adidas Stan Smith ‘Mickey’

Om het pack compleet te maken wordt ook de Stan Smith onder handen genomen. Hier zien we op het witte lederen bovenwerk wederom Mickey als wetenschapper, met in zijn hand een experiment en daar omheen wolkjes. Aan de binnenzijde van de sneaker zien we een stad afgebeeld met daarbij drie pijlen naar boven.

Helaas is er nog geen officiële releasedatum vastgesteld. Wel verwachten we dit paartje nog in 2020 bij adidas. Wel kan je hieronder de te gekke colorways op deze sneakers nog eens goed bekijken. De prijzen zullen tussen de €90 en €100 liggen. Als je altijd op de hoogte wil blijven van de nieuwste releases, volg ons dan op social media en houdt de releasekalender in de gaten.


Disney X adidas Nizza High 'Mickey'

GZ8838 · Prijs vanaf €58,-

Naar alle aanbieders
Disney's Mickey adidas Fangtastic
Disney's Mickey adidas Fangtastic Nizza High
Disney's Mickey adidas Fangtastic

Disney X adidas Superstar 'Mickey'

GZ8839 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders
Disney's Mickey adidas Fangtastic superstar
Disney's Mickey adidas Fangtastic
Disney's Mickey adidas Fangtastic

Disney X adidas Stan Smith 'Mickey'

GZ8841 · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders
Disney's Mickey adidas Fangtastic stan smith
Disney's Mickey adidas Fangtastic
Disney's Mickey adidas Fangtastic
Images by: adidas