Skip to content
Watch

Dirk Stolk aka De Manager – The Turnover Episode 36

12 maart 2022 16:00

Deze week hebben wij niemand minder dan De Manager te gast in The Turnover. De episode is staat nu live en is hierboven te bekijken. Net als al onze eerdere sets is ook deze episode weer gemakkelijk te beluisteren via onze Mixcloud pagina.

De Manager

Dirk Stolk, aka De Manager, gaat el een hoop jaren mee in de muziekwereld. Zijn gevoel voor ritme ontwikkelde hij 10 jaar lang als drummer. Inmiddels heeft De Managers al meer dan 400 shows als DJ achter zijn naam staan en stond op festivals als We Are Electric, Amsterdam Dance Event, Solar, Paaspop, Freeride Week (Frankrijk) en Sziget Festival (Hongarije). Daarnaast draaid hij ook regelmatig in club op clubavonden als Disco Snolly, Smerrig en Vroeg Pieken, is hij programmeur van Club Smederij, maakt hij een carnavalspodcast met de naam Kiele Kiele en runt hij zijn eigen agency’s HENG en BOEKTEM.

De stijl van De Manager is niet in één genre te plaatsen. Hij draait energieke sets met hiphop, dansbare sets vol house en disco, bouwt een feest in je club en veroorzaakte hij recent nog polonaises tijdens carnaval. De Manager laat je kennis maken met onbekende parels en maakt eigen producties. Denk bijvoorbeeld aan de baile funk edit van ‘Watskeburt’, een eigen versie van Jocelyn Brown’s ‘Somebody Else’s Guy’, zijn eerste eigen release Love Nobody Else en zijn uitgebreide reeks mixtapes.

In zijn set voor The Turnover zien we een hoop Nederlandse hip hop langs komen. Denk bijvoorbeeld aan Winne, Kraantje Pappie, Hef, ADF Samski en Sticks. Check de volledige tracklist hieronder!

Tracklist aflevering 36

ZoMoeilijk – Nijmeegse Modo

Kraantje Pappie – Ongekroonde Koning

BAZ, Tenshun & Kern Koppen – Oef

ADF Samski – No Hook II

Winne – W.I.N.N.E.

Hef ft Major – Gone

$KEER&BOO$, PHiN, Hairo, BERRY, Dookie, Tenshun, MC Drt, Eijer, Laylo & MpDrees24 – WU MACK (REMIX)

Sticks, De Gelogeerde Aap & Henning – Nieuwe Liegé

Ronnie Flex & Milou – Laat Niet Los (De Manager Cut)

Ronnie Flex & Murda – Crooswijk Freestyle

Defano Holwijn, MocroManiac & Pierri – Rozenstruik

Evenwicht, Roscovitsch & Sticks – Gewoon Gaan

Timmietex – Tantu Spange Tatta

Evenwicht & Boef en De Gelogeerde Aap – Champs-Élysées

Cho & Dwight Dissels – Chosen (De Manager Cut)

Ta-Ku x Hef – DAY 20 x Replay (De Manager Dikzakken Cut)

Sneakerjagers Radio

Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste aflevering van The Turnover.