Skip to content
Upcoming

De langverwachte Air Dior collectie heeft een releasedatum

23 juni 2020 12:49
De langverwachte Air Dior collectie heeft een releasedatum

Het is niet verrassend dat de Dior x Air Jordan 1 collectie is uitgesteld door het gevolg van COVID-19. Hierdoor is er hoogstwaarschijnlijk productievertraging opgelopen en konden de in-store raffles die gepland stonden ook niet doorgang vinden aangezien de Dior stores gesloten werden. Nu de wereld langzamerhand beetje voor beetje weer alles op aan het pakken is en alle maatregelen aan het versoepelen zijn, is de lang verwachte releasedatum bekend gemaakt van de Dior x Air Jordan 1 collectie. Al moeten we nog wel even geduld hebben voor de release van de Dior x Air Jordan 1 Low en High. Deze zijn namelijk nog niet bevestigd, maar er wordt verwacht dat deze tevens rond de collectie zal gaan droppen.

Dior x Air Jordan 1 High & Low

De Dior x Air Jordan 1 werd aan het begin van het jaar al geteased en wordt één van de meeste gewilde releases van 2020. Dior heeft luxe gebracht naar de basketball en streetwear sneaker. De sneaker heeft leer van hoge kwaliteit lopen over zowel de high top als low top versie. De Dior monogram details stelen de show op de oversized Swoosh en op de tong. Het wings logo waar normaal “AIR JORDAN” staat is veranderd in “AIR DIOR”. De outsole heeft een doorzichtige ijs blauwe kleur gekregen met daarin de letters “DIOR”.

Air Dior collectie

De kleding uit de collectie is alles wat we konden verwachten van DIOR. De collectie heeft een breed scala aan stijlen van klassieke herenkleding. De collectie bevat overhemden met korte mouwen, V-neck trui met korte mouwen, trainingspak, gebraaide trui, buckethats, korte broeken en een pak. Veel van de kledingstukken zijn erg minimalistisch en hebben ergens op het stuk wel het Air Dior branding staan.

Release

De Air Dior collectie zal vanaf woensdag 8 juli 2020 verkrijgbaar zijn in geselecteerde Dior-winkels en pop-ups. Het is dus nog even wachten op de release van de Dior x Air Jordan 1 Low en High, deze zijn niet bevestigd maar de verwachting is dat deze tevens rond de collectie zullen droppen. Houd daarom onze blog in de gaten om niks van het laatste sneaker news te missen.