Skip to content
Upcoming

UPDATE: De Dior x Air Jordan collectie

20 april 2020 18:45
UPDATE: De Dior x Air Jordan collectie

Het is waarschijnlijk dé release van 2020, de Air Jordan x Dior collab. De samenwerking werd alweer enige tijd geleden geïntroduceerd. Al sinds de introductie is de hype rondom deze release enorm hoog. Iedereen wil de Air Jordan 1 High’s hebben. De combinatie tussen high-end fashion en de sportswear elementen van Nike zorgen ervoor dat deze release meer dan iconisch zal gaan worden.

Alhoewel de samenwerking al wel bevestigd is, is de release tot op nadere bekendmaking uitgesteld. Dit is voornamelijk te danken aan de grote COVID-19 Corona griepepidemie. De ziekte heeft niet alleen ons land in zijn greep maar wereldwijd zien we dat het een flinke impact achterlaat.

Vandaag heeft Nike wel weer een update gegeven over de collectie van Dior en Nike. Zo hebben ze samen ook een kledingcollectie ontwikkeld. In deze collectie zien we high-end fashionwear. De kleuren die gebruikt zijn zijn voornamelijk hetzelfde als die op de Air Jordan 1 sneakers. 

De collectie bestaat uit truien, sportbroekjes, veste, overhemden, accessoires en nog veel meer. Check een deel van de collectie hieronder en oordeel zelf welk item jij moet hebben!

Neem ook een kijkje in de Sneakerjagers Releasekalender voor het laatste sneakernieuws. Ook vind je hier een compleet overzicht met alle releases die nog komen gaan.