Skip to content
Upcoming

Een samenwerking tussen Dime en New Balance komt eraan

5 augustus 2020 22:31
Een samenwerking tussen Dime en New Balance komt eraan

New Balance is de laatste paar maanden lekker bezig, met de laatste samenwerking met jjjjound op de M992, die nog een weidere release gaat krijgen, kunnen we ons alweer verheugen op de volgende samenwerking. New Balance gaat namelijk samenwerking met het streetwear skate label Dime.

Dime is opgericht door een groep vrienden in Montreal, Canada. De vrienden begonnen klein en plakte skate clips van elkaar aan elkaar om zo de Dime Store Crew Video te maken. De vrienden wilde een video maken die opviel van de rest van de skate video’s. Dit werkten en begonnen zich al gauw te mengen tussen de grote merken. Dime is uitgegroeid tot een groot skate en streetwear merk, waarbij de kleding bij elke drop binnen no-time is uitverkocht.

DIME x New Balance

Op de teaser is erg weinig te zien, maar we kunnen er wel kleine aspecten uit halen. Op de tong van de sneaker is de branding te vinden van Dime en New Balance. Als we om de sneaker heen kijken zien we hits van silver en krijgt de sneaker mogelijk een grijze met bruine colorway.

Er is voor de rest weinig bekend over de samenwerking dus moeten we wachten op weidere informatie. Check hieronder de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Dime New Balance
Image by Dime