Skip to content
Upcoming

Deze week droppen twee colorways van YMC x Asics

9 april 2020 11:00
Deze week droppen twee colorways van  YMC x Asics

YMC en Asics gaan de samenwerking weer aan, dit keer brengen ze de fantastische SportStyle Tarther OG in twee verschillende colorways. Het is al een tijdje geleden dat beide hebben samengewerkt, maar toch hebben deze twee het voor elkaar gekregen om twee sneakers neer te zetten vol kleur en passie. Met veel paletten en printjes, trekken ze beide alle aandacht naar hen toe. We hoeven niet heel lang meer te wachten, aankomende zaterdag droppen ze beide bij diverse retailers.

Het in Londen gevestigde label YMC is de uitdaging aangegaan om opnieuw een toffe sneaker neer te zetten, samen met niemand minder dan het Japanse merk Asics. In 2018 vond al eerder een samenwerking plaats, hier werd de AsicsTiger Gel Lyte getransformeerd in twee prachtige herfst colorways. Dit keer brengt YMC wat details en printjes die synoniem zijn aan het merk. “Met een scherp oog voor detail, de nadruk op textuur, kleur en print en een sterke geest te behouden.” vertelt YMC.

YMC X ASICS SportStyle Tarther OG

Het uiterlijk van de sneakers zijn zo gezien, hetzelfde. Er is gebruik gemaakt van hetzelfde effect en dezelfde details zijn gebruik. De kleuren zijn wel het tegenovergestelde van elkaar. Bij de Blue/Multi bestaat de print uit de kleuren blauw, roze, geel en wit. Bij de Caramel zijn de kleuren rood, paars en blauw gekozen. Daarover heen zijn nog wat extra lagen toegevoegd die een suede stofje hebben. Op de hiel is voor beide colorways gekozen voor een gele tab met de letters YMC. Wat ook zeker opvalt zijn de veters, die zijn van leder en hebben te gekke kraaltjes op de uiteinde.

Release info

Zaterdag 11 april droppen deze beauties. Beide zijn ze verkrijgbaar vanaf 125,- euro en kan je ze vinden bij verschillende retailers, waaronder 43EINHALB. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneaker releases? Check dan onze releasekalender.

ASICS SportStyle x YMC Tarther OG 'Caramel'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

ASICS SPORTSTYLE X YMC TARTHER OG ‘CARAMEL’ | 1193A160-200


ASICS SportStyle x YMC Tarther OG 'Blue/Multi'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

ASICS SPORTSTYLE X YMC TARTHER OG ‘BLUE/MULTI’ | 1193A160-400