Skip to content
Staff Picks

Deze sneakers zijn exclusief verkrijgbaar bij Foot Locker

9 september 2022 11:56
Deze sneakers zijn exclusief verkrijgbaar bij Foot Locker

Foot Locker heeft een groot aanbod aan kleding, accessoires en sneakers. De meeste items zijn ook bij andere retailers te koop. Een aantal zijn alleen exclusief bij Foot Locker verkrijgbaar, wat deze dus net even iets specialer maakt. De kleurstellingen of het materiaalgebruik verschilt meestal met die van de andere shops. Wees er wel snel bij! Omdat ze specialer zijn, verkopen ze ook sneller uit.

Om een beeld te geven van dit aanbod hebben wij een overzicht gemaakt van onze favoriete sneakers! Bekijk je de collectie liever zelf? Klik dan op één van de buttons hieronder!

Dames sneakers exclusief bij Foot Locker

1. adidas Top Ten

De adidas Top Ten is een halfhoog model en is gemaakt van premium leer. In de jaren 80 werden de Top Tens alleen gedragen door de beste basketbalspelers. Nu is dit silhouet ook op straat niet meer te missen.

adidas Top Ten Exclusief Foot Locker
adidas Top Ten Exclusief Foot Locker

2. Converse Chuck Taylor All Star Lift Hi

Deze Chuck Taylor valt op door zijn hoge plateauzolen, die een pittige uitstraling geven aan je outfit. Daarnaast biedt de EVA-zool demping en comfort. De wollen voering houdt je warm tijdens de koudere dagen.

Converse Chuck Taylor All Star Lift Hi
Converse Chuck Taylor All Star Lift Hi Exclusief Foot Locker

3. PUMA RS-Z Futurisme

De PUMA RS-Z combineert functionele elementen zoals een PU-tussenzool met een opvallend design. Verschillende materialen zijn gebruikt voor het bovenwerk, wat zorgt voor lagen op de schoen. De neutrale tinten zorgen dat de sneaker overal bij past.

Puma RS-Z Futurisme
Puma RS-Z Futurisme Exclusief Foot Locker

4. Nike Tuned 1

De Nike Tuned 1 heeft synthetische bovenwerk van mesh, hiermee biedt de sneaker veel ademend vermogen en comfort. De Tuned Air-technologie zorgt voor de juiste demping bij elke stap. Wat het een zeer comfortabele sneaker maakt.

Nike Tuned 1
Nike Tuned 1 Exclusief Foot Locker

5. Vans Sk8 Hi Stitch Warp

De Vans Sk8 Hi mag niet ontbreken in je sneaker collectie. Op het gehele bovenwerk zijn lijnen te zien die de originele colorway net even iets anders maken. Terwijl de zwart met witte kleur wel wordt behouden.

Vans Sk8 Hi Stitch Warp
Vans Sk8 Hi Stitch Warp Exclusief Foot Locker

Heren sneakers exclusief bij Foot Locker

1. Converse UNT1TL3D

De iconische Converse Chuck Taylor is in een ander jasje gestoken, de Converse UNT1TL3D. De gewatteerde tong zorgt voor comfort. Natuurlijk is de stervormige enkelpatch ook op de sneaker geplaatst.

Converse UNT1TL3D
Converse UNT1TL3D Exclusief Foot Locker

2. Vans Old Skool Stitch Warp

Eerder hadden we voor de vrouwen de Vans Sk8 Hi, nu hebben we voor de mannen de Old Skool. De kleuren van de sneaker zijn op dit model omgedraaid. Het bovenwerk is volledig wit en de lijnen die over de schoen heen lopen, komen in het zwart.

Vans Old Skool Stitch Warp
Vans Old Skool Stitch Warp Exclusief Foot Locker

3. adidas Forum Low Jersey Celtics

De Forum kwam in 1984 op de markt en sindsdien is hij altijd een icoon geweest. Het leren bovenwerk zorgt voor stevigheid en een chique look. De basis die kleurt wit en de details zoals de binnenvoering kleuren groen van de Boston Celtics.

adidas Forum Low Jersey Celtics
adidas Forum Low Jersey Celtics Exclusief Foot Locker

4. New Balance XC-72

Een paartje dat zeker niet te missen is, is de New Balance XC-72. Het bovenwerk komt in een combinatie van suède en mesh. De sneaker bevat vooral neutrale kleuren, het ‘N’ logo staat in contrast met het bovenwerk door de meer opvallendere kleur.

New Balance XC-72
New Balance XC-72 Exclusief Foot Locker

5. Nike Tuned 1

Voor de vrouwen hadden we een witte Nike Tuned 1, voor de heren hebben we een grijze. De sneaker bevat dezelfde kenmerken als die voor de dames, alleen komt deze in een geheel andere kleur. Dit maakt de sneaker net even wat stoerder!

Nike Tuned 1
Nike Tuned 1 Exclusief Foot Locker

Deze sneakers en nog veel meer shop je nu exclusief bij Foot Locker. Via de buttons hieronder kun je het gehele aanbod bekijken. De artikelen raken snel uitverkocht, twijfel dus niet langer om je favoriete paartje aan te schaffen!

Bekijk vooral ook de Sneakerjagers nieuwspagina om op de hoogte te blijven van kortingsacties en exklusieve sneakers!