Skip to content
Staff Picks

Deze Salomon schoenen zijn nu in de sale bij Foot Locker

16 juli 2021 15:30
Deze Salomon schoenen zijn nu in de sale bij Foot Locker

Of je nou bekent bent met Salomon of niet, de Salomon kicks uit de Foot Locker Sale zijn het checken waard! Het merk heeft een goede reputatie als één van de belangrijkste leveranciers van wandel en running schoenen. Zij maken uiterst duurzame schoenen voor zware hooggebergte klimaten. Het aanbod in de Sale bestaat uit verschillende versies en kleurencombinaties, dus er is keuze zat.

Over Salomon

Salomon is een Frans bedrijf dat sportartikelen verkoopt. Het bedrijf werd in 1947 opgericht door François Salomon in het hart van de Franse Alpen. In het begin verkocht het merk producten die handig waren voor wintersporten. Pas in 1992 breidde Salomon zijn aanbod nog verder uit met de introductie van wandelschoenen. Hierdoor waren ze niet langer alleen gericht op sneeuwsporten. Ook bergbeklimmen werd een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Gedurende de rest van de jaren ’90 en ’00, drong Salomon door tot de wandelmarkt met schoenen, kleding en tools. Uiteindelijk werden er ook nog speciale trailrunning (off-road hardlopen) schoenen toegevoegd aan de collecties. Als je meer wil weten over de geschiedenis van het merk, raden wij je aan om de onderstaande video te bekijken!

Salomon sneakers uit de Footlocker Sale

Van alle sneakers zijn meerdere kleuren beschikbaar. Ben jij op zoek naar een paar stylish en comfortabele kicks? Bekijk hieronder dan een selectie van de kicks om een beeld te krijgen!

Salomon Speedcross 3 uit de Foot Locker sale
Salomon Speedcross 3
€69,99 €119,99
Salomon sneakers - Salomon Xa Pro 1 uit de Foot Locker sale
Salomon Xa Pro 1
€79,99 €139,99

De Salomon Speedcross 3 is voorzien van ultieme demping en lichtgewicht materiaal voor comfort op elk terrein. Dankzij de beschermvlakken hoef je je geen zorgen te maken dat de schoenen beschadigd raken. Hoogtepunten van de sneaker zijn de monstergrip en de Sensifit constructie voor een prettiger gevoel tijdens het lopen. De Salomon Xa Pro 1 heeft een Mesh upper, wat ervoor zorgt dat er genoeg lucht door blijft stromen.


Salomon Xt-6 Adv sneakers
Salomon Xt-6 Adv
€89,99 €174,99
Salomon sneakers Xt Wings 2
Salomon Xt Wings 2
€79,99 €139,99

De XT-6 (ADV) is oorspronkelijk uitgekomen in 2013. Het silhouet is het favoriete paar van veel atleten van wereldklasse. Het paar is perfect voor ultra-afstandsraces onder zware omstandigheden. De vernieuwde Agile Chassis op de Salomon XT-Wings 2 zorgt voor maximale stabiliteit, terwijl de TPU-film je voeten beschermt als een schild.


Salomon Xt-6
€109,99 €174,99
Salomon sneakers Salomon Xa Pro Street
Salomon Xa Pro Street
€79,99 € 139,99

Bekijk de details over de Salomon Xt-6 bij de vorige omschrijving. De Salomon Xa Pro Street heeft een volledig nieuwe onderzijde. In de onderstaande video zie je een gedetailleerde blik op de kicks.

‘Comfort en bescherming zijn gegarandeerd en een onverschrokken houding ten zeerste aanbevolen.’
– Salomon

Hopelijk zitten er een paar goede kicks voor jou tussen! Share de blog met je kennissen, zodat zij kunnen profiteren van de Sale. Ben jij benieuwd naar nog meer sale blogs? Houdt dan onze nieuwspagina in de gaten. Als je actief bent op Twitter kun je ons daarop in de gaten houden voor de laatste sneaker leaks. Klik hier en volg ons op Twitter!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date