Skip to content
Brand

Deze onlangs uitgebrachte sneakers scoor je nu bij GOAT

30 januari 2024 15:00
Deze onlangs uitgebrachte sneakers scoor je nu bij GOAT

Heb je je favoriete sneaker gemist tijdens de officiële release? Geen zorgen! Grijp nu je tweede kans bij GOAT, hét wereldwijde platform voor de meest gewilde sneakers die onlangs zijn uitgebracht.

Denk aan Nike Dunks in zowel lage als hoge varianten, Air Jordan ontworpen door de meesterbreinen Peter Moore en Tinker Hatfield, en New Balance silhouetten uit de jaren 80 die opnieuw zijn vormgegeven voor 2024.

1. The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low Pro ‘Bubbles’

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low Pro 'Bubbles'

De Nike SB Dunk Low ‘Bubbles’ uit de Powerpuff Girls-collectie is geïnspireerd op de geliefde tekenfilmserie. Deze sneaker heeft een bovenwerk van blauw leer, omhuld door glanzend satijn en verfraaid met zwarte details en een opvallende gele Swoosh.

De vergrote hiellipjes weerspiegelen de kenmerkende blauwe ogen van Bubbles, terwijl het Powerpuff Girls logo in een herhalend patroon op elke tong prijkt. Het ontwerp wordt afgemaakt met een robuuste zwarte tussenzool en een blauw-getinte rubberen buitenzool.

2. New Balance 9060 ‘Mushroom’

New Balance 9060 'Mushroom'

De New Balance 9060 ‘Mushroom’ presenteert een ingetogen bruine tint op het bovenwerk, gemaakt van ademend mesh met pluizige suède overlays. Een geweven ‘N’ logo pronkt aan de zijkant, terwijl een NB 9060 embleem de tong verfraait.

Deze sneaker rust op een middenzool voorzien van extra ABZORB SBS-demping, wat zorgt voor optimaal comfort. Onder de voet zorgt een rubberen buitenzool met diamantpatroon voor uitstekende tractie.

3. Nike Zoom Kobe 6 Protro ‘Reverse Grinch’

Nike Zoom Kobe 6 Protro 'Reverse Grinch'

De Nike Zoom Kobe 6 Protro ‘Reverse Grinch’ biedt een omgekeerde interpretatie van de iconische ‘Grinch’ colorway uit 2010. Een vuurrode tint bedekt het geschubde micro-mesh bovenwerk, gecompleteerd met neongroene veters en versterkt door een opvallende zwarte Swoosh.

Met een laag uitgesneden kraag en een gevormde TPU hiel, levert deze sneaker een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Rustend op een lichtgewicht Cushlon middenzool met een veerkrachtige Zoom Air unit in de voorvoet, biedt het ook het nodige comfort en responsiviteit.

4. ASICS Gel-1130 ‘White Shark Skin’

ASICS Gel-1130 'White Shark Skin'

De ASICS Gel-1130 heeft een vernieuwde uitstraling met de ‘White Shark Skin’ colorway. Gemaakt met een witte mesh basislaag voor een lichtgewicht en goed geventileerd draagcomfort, worden ze aangevuld met de herkenbare Tige-strepen van het merk aan de zijkant. Deze zijn uitgevoerd in metallic zilver voor een eigentijdse uitstraling.

5. Bad Bunny x adidas Response CL ‘Paso Fino’

Bad Bunny x adidas Response CL 'Paso Fino'

De samenwerking tussen Bad Bunny en adidas zet zich voort met de Response CL ‘Paso Fino’, een subtiele colorway van deze retro hardloopschoen. Het bovenwerk is gemaakt van lichtbruin mesh, met de Three Stripes in het bruin en ton sur ton ‘gesmolten’ overlays in suède. Op de tong prijkt adidas branding in paarse letters, terwijl het kenmerkende ooglogo van Bad Bunny de achterkant van de hiel verfraait.

6. Travis Scott x Mac Attack SP ‘Cactus Mac’

Travis Scott x Mac Attack SP 'Cactus Mac'

Travis Scott’s versie op de jaren 80 tennisschoen gedragen door John McEnroe komt tot leven in de Nike Mac Attack SP ‘Cactus Mac’. Een opvallend kenmerk is de omgekeerde zwarte Swoosh die de zijkant van het bovenwerk siert, terwijl mesh onderlagen in zowel zwart als grijs het geheel completeren. Grijze overlays versterken zowel de voorvoet als de hiel en zwart leer omhelst de gewatteerde middenkraag.

Andere kenmerkende details zijn een Nike-dambordje op de tong en een geborduurd Cactus Jack logo op de achterkant van de hiel. Verder rust de sneaker op een duurzame rubberen cupsole met witte zijkanten en een grijze rubberen buitenzool.

7. BAPE Sk8 STA #5 M1 ‘Black’

BAPE Sk8 STA #5 M1 'Black'

De BAPE SK8 STA #5 M1 ‘Black’ belichaamt de kenmerkende streetwear-esthetiek van A Bathing Ape. Met een zwart profiel en een helderwitte zool, straalt deze sneaker een tijdloze elegantie uit. Daarnaast wordt de schoen gekenmerkt door een subtiele grijze basis, wat een geraffineerde en veelzijdige uitstraling toevoegt.

8. Air Jordan 1 Retro High OG ‘Yellow Ochre’

Air Jordan 1 Retro High OG 'Yellow Ochre'

De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Yellow Ochre’ kenmerkt zich door een bovenwerk van soepel leer met een witte basis en mosterdgele overlays op de voorvoet en hiel. Het contrast wordt versterkt door zwarte accenten op de opvallend hoge kraag en de Swoosh. Een ademend nylon tong is voorzien van een geweven Nike Air label, terwijl het nostalgische Wings-logo te vinden is op de laterale kraagflap.

Daarmee sluiten we onze lijst van onlangs uitgebrachte sneakers bij GOAT af. Graag meer inspiratie opdoen? Ga dan nu naar de website van GOAT voor een volledig overzicht van de nieuwste sneakers!