Skip to content
Newsfeed

Deze Nike SB Dunk Low Safari dropt voor de Olympische Spelen in Parijs

7 maart 2024 07:34
Deze Nike SB Dunk Low Safari dropt voor de Olympische Spelen in Parijs

Nike SB staat op het punt om de spanning op te voeren voor de aanstaande Olympische Spelen in Parijs met een speciale lancering die een eerbetoon aan het evenement brengt. Het gaat om de Nike SB Dunk Low ‘Olympics’, met de iconische safariprint uit 1987. Lees snel verder voor een gedetailleerde eerste blik!

🎨 Colorway: Phantom/Black-Monarch-Summit White-Chlorine Blue
#️⃣ Stylecode: FZ1233-002
📅 Release: zomer 2024

Wist je dat het pas in 2016 was dat skateboarden officieel werd goedgekeurd door het Internationaal Olympisch Comité en in 2020 haar debuut maakte op de Olympische Zomerspelen in Tokio? Vervolgens is skateboarden uitgegroeid tot een van de meest spectaculaire en niet te missen evenementen op de Olympische Spelen.

Om dit succes te vieren lijkt het er dus op dat Nike SB een samenwerking met het Olympisch Comité plant om een exclusieve reeks schoenen en kleding te introduceren. Daarbij zal de SB Dunk Low vooral in de schijnwerpers staan.

De SB Dunk Low Safari ‘Olympics’ toont een kleurenpalet van phantom, black, monarch, summit white en chlorine blue en is gemaakt van leer met perforaties voor extra ademend vermogen. Zowel de tong als de binnenvoering zijn gemaakt van mesh, wat bijdraagt aan extra comfort. Daarnaast lijkt de bovenkant van de schoen gemaakt te zijn van suède, met overlays die zijn voorzien van een opvallende safariprint. Verder is de Swoosh in zwart weergegeven, terwijl de chloorblauwe veters en het oranje Nike-logo op de tong harmoniëren met de binnenvoering. Tot slot maken een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool het ontwerp af.

De releasedatum moet nog worden bevestigd, maar een aankondiging wordt binnenkort verwacht. Houd daarom de Sneakerjagers nieuwspagina en ons Instagramaccount in de gaten voor de laatste updates!

Nike SB Dunk Low Safari 'Olympics' FZ1233-002
Nike SB Dunk Low Safari 'Olympics' FZ1233-002
Nike SB Dunk Low Safari 'Olympics' Parijs
Nike SB Dunk Low Safari 'Olympics' veters en logo
Nike SB Dunk Low Safari Olympische Spelen
Nike SB Dunk Low Safari 'Olympics'
Nike SB Dunk Low Safari 'Olympics' buitenzool