Skip to content
Upcoming

Deze Nike Air Structure Triax 91 geeft je retro vibes

22 maart 2021 17:04
Deze Nike Air Structure Triax 91 geeft je retro vibes

Een OG model van Nike viert dit jaar zijn 30ste verjaardag. Het gaat natuurlijk om de Air Structure Triax 91. Zoals je uit de naam kunt afleiden, werd het model voor het eerst in 1991 gereleased. Afgelopen weken zijn er al verschillende OG colorways van de sneaker opnieuw uitgebracht, om het jubileum te vieren. Maar bij deze paartjes blijft het niet: Nike heeft nog meer colorways op de planning staan, waaronder deze WMNS Air Structure Triax 91 ‘South Beach’. Bekijk de sneaker met retro kleuren hieronder!

CZ1529-100
Air Structure Triax 91

Air Structure Triax 91 ‘South Beach’ | CZ1529-100

Deze colorway is speciaal voor vrouwen ontworpen. De sneaker heeft een rustige witte basis gekregen waardoor de felle kleuren er vanaf knallen. De kleurencombinatie van roze, paars en blauw doen denken aan de jaren ’90. De combinatie van het model en de knalkleuren zorgen voor een retro uitstraling waar we van houden!

Wat we eerder zagen bij dit model, zijn de verschillende kleuren boven de Air Unit. Ook bij deze sneaker is dit het geval: aan de binnenzijde is de roze kleur verwerkt, terwijl aan de buitenzijde juist de paarse kleur is te zien.

Air Structure Triax 91
Nike Sole

Wanneer je de schoenen van dichtbij bekijkt, zie je goed het mesh materiaal op de upper, die onder de lichtgrijze en blauwe overlays zit. Als je alleen naar de voorkant van de sneaker kijkt, doet deze witte/grijze/blauwe/roze kleurencombinatie een beetje denken aan de Nike Air Force 1 ‘Watermelon’ uit 2018.

mesh shoes
nike air

Andere colorways

Naast deze kleurrijke WMNS colorway, zijn er ook al een aantal andere designs gedropt. Zo zijn bijvoorbeeld op 20 maart 2021 twee andere colorways voor vrouwen gereleased. Je hebt geluk: er zijn nog een aantal maten beschikbaar! Klik snel op de sneakers hieronder, om erachter te komen waar je de Air Structure Triax 91 ‘Blustery’ en ‘Pink’ kunt shoppen!

Nike WMNS Air Structure Triax 91 'Blustery'

CZ1527-001 · Prijs vanaf €132,-

Naar alle aanbieders

Nike WMNS Air Structure Triax 91 'Pink'

DB1426-100 · Prijs vanaf €133,-

Naar alle aanbieders

Wat vind jij van de Air Structure Triax 91 ‘South Beach’ uitvoering? Wij houden in ieder geval van dit retro model! Er is helaas nog geen releasedatum bekend van deze sneakers. Houd daarom de Sneakerjagers Releasekalender goed in de gaten om de bekendmaking van de datum niet te missen!

Nike Air Structure 'Hyper Pink'

CZ1529-100 · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders
Air Structure Triax 91
Images by Sneaker News