Skip to content
Upcoming

Deze nieuwe Nike sportbh’s moet je checken! Ze zijn fashionable, moeiteloos en comfortabel

5 maart 2021 10:00
Deze nieuwe Nike sportbh’s moet je checken! Ze zijn fashionable, moeiteloos en comfortabel

Nike heeft aan alle ladies gedacht met hun nieuwe Nike sportbh’s. Of je nou heftig zweet, fashionable wil stylen of een comfortabele (sport)bh zoekt. De (Bra) by collectie heeft het er allemaal tussen zitten. Lees verder over drie sportbh’s die alles hebben wat jij zoekt.

(Bra) By campagne

(Bra) by is een overname door ’s werelds grootste atleten over alles wat met BH’s te maken heeft. Britse hardloopster Dina Asher-Smith is Nike’s eerste gastredactrice, die ons begeleid in alles dat betrekking heeft op sportbh.’s. De wereldkampioene leert ons tijdens de Bra by campagne, alles over beha’s, borsten en lichaamsbeweging.

Favoriete Nike sportbh’s

1. Nike Dri-FIT Indy – sustainable

Dina Asher-Smith Nike Dri-FIT Indy - sustainable
Dina Asher-Smith by Nike

De Nike Dri-FIT Indy Sports Bra heeft een eenvoudige ondersteuning. Met de kleine Nike logo’s aan de voorkant van de bandjes, kun je de bandjes gemakkelijk verstellen. De zachte stof is gemaakt van ten minste 50% gerecyclede polyestervezels. De sportbh is zo ontworpen dat zowel aan de voor- als achterkant voor een ademend vermogen is gezorgd. Door de zachte en rekbare stof met Dri-FIT technologie wordt het zweet van je huid ook nog eens snellere verdampt. Extra fijn als je heftig zweet. De zijkanten van de Indy sportbh is van mesh gemaakt, in de vorm van een Swoosh. De pads blijven door Mesh op hun plaats, maar je kan ze er ook gemakkelijk uithalen en weer inzetten vanuit de bovenkant. De platte naden van de sportbh zijn verlijmd om een glad gevoel te creëren. Hierdoor zit hij de hele dag lekker comfortabel en kan je ‘m zelfs aandoen alsof het een dagelijkse bh is.

Dri-Fit Indy bh Nike
Nike Dri-Fit Indy

2. Dri-FIT Indy Ultrabreath

Dina Asher-Smith Dri-FIT Swoosh Icon Clash
Dina Asher-Smith by Nike

Door de meshstoffen die lucht doorlaten droog je snel op in de Nike Indy UltraBreathe sportbeha. In combinatie met de Dri-FIT technologie wordt je koel en comfortabel gehouden tijdens hete dagen en workouts. Ook deze bh is rekbaar om je comfortabel te laten lopen. Ook de bandjes zijn van mesh, wat de top er stylish uit laat zien. De gekleurde versie van de top is helaas niet meer te verkrijgen via Nike, maar wel via andere retailers. De zwarte versie daarentegen is nog wel verkrijgbaar, voor zolang de voorraad strekt. De zwarte top is elegant en stijlvol, dus wees snel als je er een wilt bestellen.

 Dri-FIT Swoosh Icon Clash
Dri-FIT Swoosh Icon Clash color

3. Nike Yoga Dri-FIT Indy

Nike Yoga sportbh
By Nike

De Nike Yoga Dri-FIT Indy Sportbh is de perfecte bh als je van een comfortabele en zacht gevoel houdt. De bh is namelijk gemaakt van een superzachte en gladde stof. Daarnaast is het materiaal extra rekbaar om je oneindig te laten stretchen en bewegen. De garen die zijn gebruikt zijn dunner, lichter en toch sterker dan normaal. De Dri-FIT technologie voert zweet van je huid af, waardoor je sneller verdampt en dus droog blijft. Door de uitneembare pads kun je het uiterlijk en het gevoel van de beha aanpassen aan jouw behoeften.

Nike Dri-Fit Yoga
Nike sportbh Indy

Wil jij niet missen over womens sportwear? Houdt dan onze nieuwspagina en Sneakerjager Womens in de gaten te houden voor alle updates!