Skip to content
Upcoming

De nieuwe Nike Air Force 1 Shadow ‘Speed Yellow’ is nu verkrijgbaar

17 juni 2020 16:10
De nieuwe Nike Air Force 1 Shadow ‘Speed Yellow’ is nu verkrijgbaar

De Nike Air Force 1, een van de meest bekendste en populairste modellen van Nike. De sneaker bestaat al sinds de jaren ’80 en valt niet meer weg te denken. Daarentegen is de Nike Air Force 1 Shadow een nieuwere variant op de Air Force 1 die nog redelijk jong is. De sneaker is een eerbetoon aan alle vrouwen die een voorbeeld zijn voor de volgende generatie. Op deze Air Force 1 Shadow is nu een nieuwe colorway verkrijgbaar, genaamd ‘Speed Yellow’. Een kleurrijke verschijning, maar toch subtiel.

Nike Air Force 1 Shadow ‘Speed Yellow’ | CJ1641-102

Nike is deze keer niet bescheiden gebleven met de kleuren. Dit is namelijk een colorway die redelijk opvalt in de verte, maar toch subtiel blijft. Het kleurenpallet van deze nieuwe Air Force 1 bestaat uit wit, speed yellow en licht beige. Het bovenwerk is gekleed in een witte basiskleur. De sneaker wordt kleurrijk door de gele accenten die te vinden zijn in de Swoosh, en in de air branding op de zool. Ook wordt het vetergedeelte geaccentueerd met deze gele kleur en zien we de kleur ook terug in de Nike Air branding op de tong. Het achterste gedeelte beschikt over een licht beige kleur en creëert een mooie diepte in de sneaker. Als we verder gaan naar de zool, zien we dat deze gemaakt is van rubber en gekleed is in een volledig witte kleur. Kortom, deze helpt ons om de zomer goed door te komen!

Deze colorway is vanaf nu verkrijgbaar op Footlocker.nl. Aan dit paar hangt een prijskaartje van €109,99. Als je op de hoogte wil blijven van alle sneaker releases die er binnenkort aankomen, neem dan een kijkje in onze releasekalender. Bekijk hieronder de afbeeldingen van deze Air Force Speed Yellow, en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws!

Nike Wmns Air Force 1 Shadow 'Speed Yellow'

CJ1641-102 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders
@fanamss
Nike Air Force 1 Shadow 'Speed Yellow'
Images by Nike