Skip to content
Upcoming

Deze nieuwe Nike Air Barrage Low komt op woensdag 29 januari 2020 uit

28 januari 2020 18:00
Deze nieuwe Nike Air Barrage Low komt op woensdag 29 januari 2020 uit

Het is even stil geweest met de Nike Air Barrage Low, maar eindelijk komt er weer een nieuwe colorway aan. Het gerucht gaat zelfs dat dit een paartje is dat speciaal door Nike is gecreëerd voor het Super Bowl LIV evenement in de Verenigde Staten. Echter hebben ze het wel iets anders aangepakt dan met de rest van de colorways.

Normaal gesproken kennen alle colorway de kleuren van bepaalde teams of aspecten die daarbij horen. Dit keer zijn voor een andere weg gegaan. Ze hebben namelijk de kleuren van het nachtleven in Miami, waar de Super Bowl LIV gehouden wordt, gebruikt voor deze unieke colorway.

Nike Air Barrage Low ‘Black’ | CT8454-001

De basis van de upper kent een donkere kleur goud die we nog niet vaker gezien hebben bij colorways op dit model. Daaroverheen is een zwarte laag aangebracht die eigenlijk bijna de hele upper bedekt. Naast deze laag hebben ze de zool en de tong ook een zwarte kleur gegeven. Op de midsole en op de onderkant van de tong hebben ze nog gouden details aangebracht. Dit hebben ze tevens ook gedaan op de Swoosh en op de branding op de tong maar dan met een opvallende roze kleur.

29 januari 2020, vlak voor de Super Bowl LIV, zal deze sneaker in de winkels verschijnen. Vanaf €129,- kunnen deze sneakers dan van jou zijn en kun je ze eindelijk toevoegen aan je collectie. Houd onze releasekalender in de gaten voor verdere releases en actuele nieuwtjes.


Nike Air Barrage Low QS 'Black'

CT8454-001 · Prijs vanaf €102,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Barrage Low
Nike Air Barrage Low
Images by: Nike