Skip to content
Staff Picks

Deze nieuwe lente styles zijn nu verkrijgbaar bij JD Sports

6 april 2022 10:00
Deze nieuwe lente styles zijn nu verkrijgbaar bij JD Sports

JD Sports heeft een hoop nieuwe lente sneaker styles binnengekomen. Om jou een preview te geven van wat de sport retailer aanbiedt, hebben wij onze favoriete kicks op een rijtje gezet. Kijk je liever gelijk op de website van JD? Klik dan op de knop hieronder.

Lente sneakers voor vrouwen

1. Nike Air Max 90 | DC9445-500

Op deze Nike Air Max 90 zitten een hoop roze tinten. De roze tinten zijn erg dof, waardoor de kicks niet te erg opvallen. Op de Swoosh zit een speels detail door een combinatie van wit en roze. Het Air Max logo in de mudguard heeft een zilveren finish.

Deze Air Max 90 kost €140,00.

JD Sports nieuwe lente styles
Nike Air Max 90

2. Nike Blazer Mid ’77 Jumbo | DQ1471-101

De Nike Blazer Mid ’77 Jumbo is een nieuwe variant van het klassieke Blazer silhouet. De Swoosh is extra groot en ook de hiel is aangepast. De hiel is nu gemaakt van een elastisch materiaal, waardoor je de schoen een stuk makkelijker aan krijgt.

De prijs van deze Blazer Mid is €110,00.

JD Sports nieuwe lente styles
Nike Blazer Mid '77 Jumbo

3. adidas Originals Forum Bold | GY8198

Deze adidas Originals Forum Bold is bedekt in pastelkleuren. Op de suède overlays zitten zachte beige kleuren. De rest van het bovenwerk is gemaakt van leer en in het wit. Op het zijpaneel staat het adidas Trefoil-logo. De zool van dit paar is extra dik en in het wit.

De Forum Bold kost €110,00.

JD Sports nieuwe lente styles
adidas Originals Forum Bold

4. Nike Air Huarache | DH4439-400

In de nieuwe lente styles van JD Sports zit ook deze Nike Air Huarache. Op het bovenwerk van dit paar wordt er gebruik gemaakt van lichtblauw en off white. De lichtblauwe kleur is te zien op de overlays, neus, toebox en zijpaneel. De tong en kraag zijn in de lichte off white kleur.

De prijs van de Air Huarache is €120,00.

JD Sports nieuwe lente styles
Nike Air Huarache

5. Vans Sk8-Hi Reissue | VN0A5JMJARO1

Deze Vans Sk8-Hi Reissue is bedekt in een zachte lila kleur. De neus en de overlays zijn gemaakt van suède en zijn hierdoor een tint donkerder dan de rest van het bovenwerk. Het zijpaneel is gemaakt van canvas. Aan de zijkant is de Vans branding gemaakt van leer en in het wit.

De Vans Sk8-Hi kost €90,00.

JD Sports nieuwe lente styles
Vans Sk8-Hi Reissue

Lente sneakers voor heren

1. adidas Originals Gazelle

De adidas Originals Gazelle is een laag model en past bij een hoop verschillende outfits. Het bovenwerk is gemaakt van suède in een groene kleur. De drie strepen aan de zijkant en de heeltab zijn gemaakt van leer en in het zwart. Ook de zool is in het zwart.

De adidas Originals Gazelle kost €100,00.

JD Sports nieuwe lente styles
adidas Originals Gazelle

2. Nike Air Force 1 ’07 LV8

De Nike Air Force 1 ’07 LV8 kent een hoop verschillende colorways, waaronder dit kleurenschema met donkerblauw en wit. Het bovenwerk van het paar is gemaakt van leer. Op de overlays is de donkerblauwe kleur te zien en op de rest van het bovenwerk de witte. De Swoosh lijkt eruit gesneden en heeft een lichtgrijze kleur, net als de rest van de branding.

De prijs van de Air Force 1 is €125,00.

JD Sports nieuwe lente styles
Nike Air Force 1 '07 LV8

3. Nike Air Max 90 | DR8600-001

Deze Nike Air Max 90 heeft een simpel kleurenschema, maar een kleurrijke cassette. Het bovenwerk bestaat uit grijze en lichtblauwe tinten met een zwarte Swoosh. Op de cassette zit een kleuroverloop van oranje naar geel.

De Air Max 90 kost €150,00.

JD Sports nieuwe lente styles
Nike Air Max 90

4. UGG Tasman LTA

In de nieuwe lente styles van JD zit ook de UGG Tasman LTA. Deze UGG’s zijn extra dun geïsoleerd waardoor jouw voeten het niet te warm krijgen tijdens de lentedagen. Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van nylon in plaats van suède.

De prijs van de Tasman LTA is €110,00.

JD Sports nieuwe lente styles
UGG Tasman LTA

5. Vans Old Skool Paisley | VN0A5KRFB0F

We sluiten het overzicht met onze favoriete lente styles van JD Sports af met de Vans Old Skool Paisley. De suède elementen op het bovenwerk zijn in een mosgroene kleur. De zijpanelen zijn van canvas en in het bruin. Op de zijpanelen zit een wit paisley print.

De Old Skool kost €85,00.

JD Sports nieuwe lente styles
Vans Old Skool Paisley