Skip to content
Upcoming

Deze nieuwe colorway van de Nike Air Force 1 Low LXX is perfect voor elk seizoen!

18 juli 2020 10:34
Deze nieuwe colorway van de Nike Air Force 1 Low LXX is perfect voor elk seizoen!

De zomer is nog maar net begonnen, ondanks dat zijn al weer een hele hoop te gekke releases geweest. En vooral de dames boffen want er zijn een hoop WMNS releases geweest. Maar Nike is nog lang niet klaar want er staan er nog heel wat op ons te wachten! Bijvoorbeeld de Nike Air Force 1 Low LXX ‘Light Orewood Brown/Ligt Artic Pink’.

Nike Air Force 1 Low LXX “Light Orewood Brown / Light Arctic Pink” | DC1425-100

De Air Force 1 Low LXX is een erg geliefd model van Nike, en in deze colorway is de sneaker eigenlijk zelfs perfect. Op het bovenwerk worden zachte kleuren gebruikt. Die komen terug op het bovenwerk, en zijn gecombineerd met roze en bruine details. Hierdoor is dit dé sneaker die geschikt is voor elk seizoen. En ook is de sneaker nog eens leuk om je outfit compleet mee te maken.

Het lichtbruine bovenwerk wordt afgemaakt door de ‘gebroken’ swoosh die bestaat uit leer en suède. Op de buitenzijdes van de sneaker is de swoosh in een bruine kleur te zien, net als de hiel op de linker sneaker. Op de binnenzijdes is de roze kleur terug te zien op de swoosh, overigens komt deze kleur ook terug op de hiel van de rechtersneaker. Normaal gesproken zien we het matenlabel op de binnenzijde van de sneaker, deze is dit keer op de buitenkant van de tong te zien. Natuurlijk kunnen we de insole van de sneaker niet vergeten, bij de rechter is deze roze gekleurd en bij de linker bruin.

Release

De Nike Air Force 1 Low LXX “Light Orewood Brown / Light Arctic Pink” zal naar verwachting donderdag 23 juli verkrijgbaar zijn via Nike en diverse geselecteerde Nike-retailers. En zoals we gewend zijn van de Nike Air Force 1 Low LXX zal er een prijskaartje van €110,- aan hangen. Je kan de sneaker hieronder checken, en houdt de release kalender in de gaten. Zo hoef jij geen een release te missen!

Nike Air Force 1 Low LXX 'Light Orewood Brown'

DC1425-100 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike