Skip to content
Upcoming

Deze nieuwe colorway van de Dunk Disrupt wil jij hebben

26 januari 2021 15:08
Deze nieuwe colorway van de Dunk Disrupt wil jij hebben

Gemaakt door en voor vrouwen. In 2020 dropte de eerste colorway van de Dunk Disrupt, maar we zijn voorlopig nog niet van dit nieuwe dames model af! Gelukkig maar, want we verwachten nog te gekke colorways, zoals deze Nike Dunk Disrupt ‘Copa’.

2021 beloofd het jaar van de Dunk te worden. De Dunk is al in allerlei uitvoeringen verschenen. Om de nalatenschap van de Dunk look te verlengen, is de Dunk Low Disrupt ontworpen. Het model is een moderne variant op het ontwerp en is special ontworpen voor dames. Anders dan de “normale” Dunk Low, beschikt de Disrupt over een platform zool en is voorzien van overdreven proporties t.o.v. de normale Dunk, om een uniek gevoel te creëren.

De Nike Dunk Low Disrupt verscheen voor het eerst in 2020 en dropte meteen in 3 colorways. Een classic zwart/witte, een blauwe/witte colorway en wit met rode details. Ondanks dat de sneaker snel was uitverkocht, was niet iedereen meteen fan van het nieuwe Dunk model. Maar inmiddels zijn er al heel wat fans van dit model te vinden! Niet alleen worden er vrouwen gespot met de sneakers, ook mannen zijn niet vies van dit model.

Nike Dunk Low Disrupt ‘Copa’

Dit keer beschikt het bovenwerk van de Dunk Disrupt over geperforeerd wit leer. De overlays hebben de blauwe ‘Copa’ kleur gekregen en is gemaakt van zacht suède. Dit zorgt voor een zijdezachte textuur en look. De sneaker heeft een zwarte, oversized Swoosh die dit keer niet op de sneaker, maar onder de overlays ligt. Het zwart zien we ook terug op details, zoals de branding op de tong. De wat verdikte zool is misschien wel het meest opvallende aan de Dunk Disrupt en heeft dit keer een witte kleur gekregen, met een blauwe outsole. Als laatste detail, zijn er leuke steentjes toegevoegd op de veters! De sneakers zijn hieronder te bewonderen.

Dunk Disrupt 'Copa'

Zaterdag 30 januari dropt de Nike Dunk Low Disrupt ‘Copa’ via Nike SNKRS en geselecteerde Nike retailers. De Sneakers zijn vanaf 9:00 uur te scoren voor €120. Nooit een release missen? Houd onze releasekalender in de gaten! Volg @sneakerjagers_wmns op Instagram voor extra sneaker content, leuke nieuwtjes en outfit inspiratie.

Nike Dunk Low Disrupt 'Copa'

DD6619-400 · Prijs vanaf €126,-

Naar alle aanbieders
Dunk Disrupt 'Copa'
Dunk Disrupt 'Copa'
Dunk Disrupt 'Copa'