Skip to content
Upcoming

Deze nieuwe colorway op de Nike Air Max Triax mag je niet missen!

14 februari 2020 09:18
Deze nieuwe colorway op de Nike Air Max Triax mag je niet missen!

Binnenkort is het weer zover. Nike dropt dit jaar nog een nieuwe colorway op de te gekke Nike Air Max Triax. Dit keer met niet zomaar een kleur, maar met de kleur groen. We kunnen niet wachten totdat deze uitkomt!

De Nike Air Max Triax is voor het eerst uitgebracht eind jaren 90. De grote zichtbare Air-unit in de zool bied comfort tijdens het lopen. Tegelijkertijd geeft deze Air-unit ook een klassieke uitstraling en stijl aan de schoen. Omsluitend foam bij de neus van de sneaker zorgt voor een comfortabel gevoel.

De Nike Air Max Triax ‘Barely Volt’ zal de kleuren wit en groen krijgen. Om het design compleet te maken is de swoosh blauw en heeft een groene rand. Verder komt de kleur blauw terug in de Air-unit in de zool, en zal de zool wit van kleur worden. Over de neus van de schoen zitten zwarte details en het label bovenop de tong is ook zwart. Als finishing touch is het vakje op de achterkant van de schoen rondom het Nike logo ook blauw van kleur. Dit geeft de schoen een compleet geheel.

Wanneer de schoen precies verkrijgbaar is, is nog niet duidelijk. Wat wel al bekend is, is dat de schoen 140,- zal kosten en nog dit jaar uit zal komen. De schoen zal verkrijgbaar zijn op Nike.com. Houd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste releases. Scroll naar beneden voor foto’s van de schoenen.

Nike Air Max Triax 'Barely Volt'

CT1104-700 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max Triax
Nike Air Max Triax
Images by Nike