Skip to content
Upcoming

Deze nieuwe Air Jordan 1 Mid SE krijgt toffe details

8 oktober 2020 21:23
Deze nieuwe Air Jordan 1 Mid SE krijgt toffe details

De Air Jordan 1 Mid is de laatste tijd erg populair geworden. Nieuwe releases en colorways zijn binnen no-time uitverkocht. De nieuwe Air Jordan 1 Mid SE, in een ‘Game Royal/Black/White’ colorway, heeft toffe details. Meerdere veter-achtige accenten zijn te vinden over de sneakers die verbinding symboliseren. De Air Jordan 1 Mid SE ‘Sisterhood’ is een release speciaal voor dames.

De Air Jordan 1 High is al jaren populair en de favoriet voor elke Jordan liefhebber. De sneaker werd gebruikt en was bedoeld voor op het basketbal veld, maar werd al snel een populaire sneaker op straat . Jaren later kwam de Air Jordan 1 Mid, die wel bedoeld was als lifestyle sneaker. Maar deze kreeg niet het zelfde succes. Dit jaar maakt het Mid model weer een grote comeback met veel nieuwe releases.

Air Jordan 1 Mid SE ‘Sisterhood’

De ‘Game Royal’ blauwe kleur loopt over de overlays van de Jordan. Op het wit, leren bovenwerk zijn meerdere details te zien. Naast de normale zwarte veters, zien we ook witte, blauwe en zwarte veters verdeeld over de sneaker gebruikt als een soort sticksels. Deze details symboliseren de verbinding. Het Wings logo is in reliëf op de zijkant te zien. Verder zien we een witte midsole met een zwarte zool, die matcht met de Swoosh. De zool heeft een geïntegreerde Air-Sole unit in de hak wat zorgt voor demping met een licht gevoel.

We hoeven niet lang meer te wachten want deze Air Jordan 1 Mid SE ‘Sisterhood’ dropt op donderdag 15 oktober. Ze zijn de 15e vanaf 09:00 uur te scoren bij o.a. Nike voor €120. Check de details van de sneaker hieronder! Om altijd op de hoogte te blijven, check je ons op social media of check je onze releasekalender. Zo mis je nooit een nieuwe release! Ook deze release is te vinden in de release kalender, met een volledige store-overzicht.

Air Jordan 1 Mid SE 'Sisterhood'

CV0152-401 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid SE Sisterhood
Air Jordan 1 Mid SE Women's Shoe
Air Jordan 1 Mid SE Sisterhood
Air Jordan 1 Mid SE Sisterhood
Images by Nike