Skip to content
Staff Picks

Deze kicks uit de Puma Wild Rider Vintage Pack zijn nog verkrijgbaar

14 juli 2021 09:00
Deze kicks uit de Puma Wild Rider Vintage Pack zijn nog verkrijgbaar

De lezers die mij al kennen weten dat ik van kleurrijke sneakers houd in de zomer. De kast staat al vol met neutraal gekleurde kicks. Daarom is het nu tijd voor een paar kleurrijke kicks. Wat beter dan de nieuwe Puma Wild Rider Vintage silhouetten? Scroll door om de schoenen te zien.

Hoe Puma is ontstaan

Als we het over de geschiedenis van Puma hebben, dan praten wij automatisch ook over adidas. De twee sportmerken Puma en adidas hebben namelijk een bijzondere geschiedenis. De twee Duitse broers Adolf en Rudolf Dassler runden samen Dassler Schuhfabrik. In 1940 kregen de twee ruzie. Hierna richtte de broers hun eigen sportmerken op. Rudolf richtte Puma in 1948 op en Adolf richtte in 1949 adidas op.

Puma Wild Rider ‘Vintage Pack’

Puma heeft recentelijk een paar zomerse PUMA Wild Rider’s released, waaronder de PUMA Wild Rider Vintage ‘Mineral Yellow’ en ‘Future Blue’. De twee kicks zijn op dit moment nog beschikbaar via StockX en ik laat je weten waarom deze kicks een must have zijn!

Puma Wild Rider Vintage

Het Duitse merk is vooral bekend om zijn atletische kleding en diverse sportartikelen. Nu ook om zijn lifestyle sneakers. De Wild Rider is PUMA’s nieuwste lifestyle model. De kicks zijn geïnspireerd door het hoge tempo van het stadsleven. Ook is het een nieuwere versie van Puma’s Fast Rider, die oorspronkelijk een performance schoen was voor urban runners. Daarnaast is de look van de Wild Rider geïnspireerd op schoenen uit de jaren ’70. De wafel zool heeft ook veel weg van oude hardloopschoenen uit die tijd.

Om de hectiek van het stadsleven uit te stralen heeft de Wild Rider een rauwe en edgy look gekregen. Het is een sneaker die gemaakt is voor mensen die altijd onderweg zijn en ready zijn voor een wilde rit.

Puma Wild Rider Vintage pack

Puma Wild Rider Vintage ‘Mineral Yellow’

Beschikbaar vanaf €129,-

Dit zijn de mosterdgele Riders. Persoonlijk is dit mijn favoriete paar. Alles wat mij aan de zon en de zomer doet denken valt bij mij in de smaak. Daarnaast gaat mosterd er ook wel in! Om weer terug te komen op het silhouet, begin ik bij de zool. De kicks beschikken over een schuimzool en een schok absorberende buitenzool, wat voor extra comfort zorgt. Puma branding is op de tong label en zijkanten te zien. De blauwe detail op de achterkant maakt de look compleet. Om verder te gaan op de blauwe kleur, kun je verder scrollen voor de blauwe variant.

Puma Wild Rider Vintage Mineral Yellow

Puma Wild Rider Vintage Mineral Yellow

381595-02 · Nu voor €141,-

Bekijken bij StockX

Puma Wild Rider Vintage ‘Future Blue’

Beschikbaar vanaf €128,-

Als je van blauw houdt is dit de perfecte sneaker voor jou! De witte zool en Puma branding zorgen voor een extra frisse uitstraling.

Puma Wild Rider Vintage Future Blue
All images by Puma

Puma Wild Rider Vintage Future Blue

381595-01 · Nu voor €107,-

Bekijken bij StockX

Hopelijk heb ik jou geïnspireerd om voor een paar kleurrijke Puma kicks te gaan deze zomer. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor meer sneaker gerelateerde blogposts. Volg ons ook op Twitter @sneakerjagers voor meer sneaker nieuws en leaks. Als je nog meer Puma kicks wil bekijken kun je op de onderstaande knop klikken. Happy Shopping!