Skip to content
Upcoming

Deze iconische Nike Blazer Mid ’77 Vintage ‘Black’ nu voor maar €75,-

30 april 2020 17:00
Deze iconische Nike Blazer Mid ’77 Vintage ‘Black’ nu voor maar €75,-

We zagen al de Nike Blazer Mid ’77 Vintage met een blauwe en rode swoosh al voor een heerlijke prijs. Maar is nu is ook de iconische originele colorway met zwarte swoosh in de aanbieding. Tijdens de Happy Sneaker Days is deze OG colorway namelijk afgeprijsd van €100 naar €75. Gebruik dan wel de code ‘SPRING25’ bij het afrekenen.

De Nike Blazer Mid ’77 Vintage is de eerste basketball sneaker uitgebracht door Nike. In 1973 bracht Nike de sneaker uit en is vernoemd naar de Portland Trailblazers. Dit team opereert net als Nike in Oregon en de stad Portland licht erg dichtbij het hoofdkantoor van Nike. De witte colorway met zwarte swoosh was ook de eerste colorway die Nike uitbracht in 1973.

Nu, bijna 50 jaar later, is de Blazer weer helemaal terug gekomen. We zagen natuurlijk verschillende samenwerkingen met bijvoorbeeld Off-White die hebben meegeholpen aan de nieuwe populariteit van de sneaker. Met een leren bovenwerk dat opgebroken wordt door het grijze suède bij de toebox heeft de Blazer een heerlijke cleane look. De zwarte swoosh en de Nike branding op de hak maken dit model natuurlijk helemaal af.

De Nike Blazer Mid in deze ‘White/Black’ colorway is nu verkrijgbaar voor €75 wanneer je de code ‘SPRING25′ gebruikt tijdens het afrekenen. Check de knop hieronder om de sneaker te scoren!

Voor de beste STEALS & DEALS check je de de ‘Happy Sneaker Days’ pagina.

Nike Blazer Mid 77 Vintage OG 'Black Swoosh'

BQ6806-100 · Nu voor €100,-

Bekijken bij Nike
Nike Blazer Mid
Nike Blazer Mid
Nike Blazer Mid