Skip to content
Upcoming

Deze Converse Chuck Taylor High zijn waterproof

19 oktober 2020 12:42
Deze Converse Chuck Taylor High zijn waterproof

De Converse Chuck Taylor sneakers zijn nog altijd onwijs populair. Maar een nadeel van de vaak canvas sneaker is dat ze, vooral in het herfst seizoen, niet lekker warm aan je voeten zitten en ook niet waterdicht zijn. Dit hadden ze bij Converse ook door. Daarom komt Converse met een nieuwe lijn van sneakers die lekker warm en ook nog eens waterbestendig zijn. De Utility All Terrain Chuck Taylor All Star High Top, komt in 3 colorways en is waterproof.

De canvas sneakers van Converse zijn niet geschikt voor elk weer. De All-Weather All Star is een sneaker voor elke seizoen en elk weer type. De materialen op deze sneaker zijn stevig en zorgen voor altijd droge voeten. Ook zullen je voeten niet snel koud worden door de fleecevoering. Je hoeft niet meer te wachten want de sneakers zijn al te verkrijgen!

De Utility All Terrain Chuck Taylor All Star High Top

Deze waterproof Converse Chuck Taylor heeft drie colorways. Een all-black, een ‘Amber Pia’ en een Black/Egret colorway. De sneakers zijn hoog en hebben een grote tong. De voering is fleece en dus lekker warm voor de voeten. Het bovenkant van de sneakers zijn gemaakt van leer, wat de sneaker waterproof maakt. Stevige ronde veters zijn tot aan de enkel te strikken, wat de sneaker teven een robuuste uitstraling geeft. De rubberen zool en neus, maken de sneaker af. Bij de Black/Egret en Amber Pia colorway, zien we witte sticksels. Bij alle drie de sneakers is het All Star Converse logo geheel zwart. Als laatst, zien we reflecterende details. Bekijk de drie colorways, op de foto’s onder aan dit blog.

Converse Utility All Terrain Chuck Taylor 'Black'

168864C · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

Verkrijgbaar

De Chuck Taylor All Star’s zijn al verkrijgbaar via de Converse website. Voor €130 zijn ze van jou! Om op de hoogte te blijven van nieuwste releases en het laatste sneakernieuws, check je de Sneakerjagers releasekalender, volg onze socials of download je de Sneakerjagers app. Zo mis je nooit een release!

Utility All Terrain Chuck Taylor All Star High Top Black/Black/Egret

Utility All Terrain Chuck Taylor All Star High Top

168863C · Prijs vanaf €55,-

Naar alle aanbieders
Utility All Terrain Chuck Taylor All Star High Top Amber Sepia/Amber Sepia/Egret amber sepia/amber sepia/egret

Utility All Terrain Chuck Taylor All Star High Top

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Utility All Terrain Chuck Taylor All Star High Top Black/Black/Black black/black/black

Converse Utility All Terrain Chuck Taylor 'Black'

168864C · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders