Upcoming

Deze Converse Chuck Taylor All Star’s zijn om te knuffelen

22 oktober 2020 10:34
Deze Converse Chuck Taylor All Star’s zijn om te knuffelen

De Converse Chuck Taylor All Star’s sneakers zijn echte klassiekers. De canvas materialen op de All Star zijn al eerder ingewisseld voor onder andere leer, suede en mesh. Nu zien we weer een nieuw materiaal op de Chuck Taylor All Star, namelijk een heerlijk zachte fluffy stof.

De All Star was één van de eerste basketbal sneaker. Toen Basketballer Chuck Taylor aangaf pijn in zijn voeten te hebben kwamen ze samen met de vernieuwde Converse Chuck All Star. De sneaker waren gemaakt van canvas en hebben een platte, dunne zool. De sneaker is nu vooral bekend als lifestyle sneaker en is een echte klassieker. Ondertussen kennen we meer varianten van de Converse Chuck.

Converse Chuck Taylor All Star Lift

De sneaker komt in 3 colorways. Een beige, bruine en een zwarte kleur. Alle 3 zijn gemaakt van een heerlijk zacht fluffy materiaal wat de sneaker een warme uitstraling geeft. Alleen de beige kleur heeft een platform zool, in een wit, verkleurde kleur, die perfect past bij het bovenwerk. De bruine en zwarte colorway, heeft de normale zool, met zwarte lijnen, zoals we gewend zijn van de Chuck All Star sneakers.

Deze Converse Chuck All Star Lift sneakers zijn exclusief verkrijgbaar via Snipes. Wees er snel bij, de maten gaan erg hard! Bekijk onder aan dit blog foto’s van alle 3 de sneakers, met de bijbehorende link kun je de sneaker bemachtigen!

Om op de hoogte te blijven van nieuwste releases en het laatste sneakernieuws, check je de Sneakerjagers releasekalender, volg onze socials of download je de Sneakerjagers app. Zo mis je nooit een release!

Chuck Taylor All Star Lift Hi
Chuck Taylor All Star Lift Hi

Shop de bovenstaande sneaker HIER!

Chuck Taylor All Star Lift

Shop de bovenstaande sneaker HIER!

Chuck Taylor All Star Hi

Shop de bovenstaande sneaker HIER!

The Turnover