Skip to content
Upcoming

Deze Air Max 90 SE heeft een bijzonder patroon

16 februari 2021 10:00
Deze Air Max 90 SE heeft een bijzonder patroon

De Nike Air Max 90 gaat ondertussen al ruim 30 jaar mee en is nog altijd een favoriet. Ook dit keer is de Air Max 90 SE er weer bij gepakt en krijgt de sneaker een bijzonder patroon. Net zoals de Air Force 1 ‘Red Plum’, viert ook deze Air Max 90 SE de geest van Mexicaanse vrouwen.

Nike Air Force 1 'Red Plum'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 90 'Arctic Pink'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Terwijl we op de Air Force 1 07 ‘Red Plum’ veel verschillende kleuren zien, is de Air Max 90 erg donker gehouden. Wel komt het patroon op het bovenwerk overeen. We verwachten dat de sneakers samen uitkomen, op Internationale Vrouwen dag. Deze dag op 8 maart.

Air Max 90 SE ‘Artic Pink’ | DD5517-010

De sneaker beschikt over een zwart bovenwerk, met een zwart patroon. Het patroon valt op door zijn lak materiaal en bijzondere vormen. Dit patroon zien we in de toebox van de Air Max, mudguard en rond de enkel. Donkerpaarse vlakken zijn verdeelt over het bovenwerk. De kleur is ook terug te vinden op de outsole. Als laatste, heeft de sneaker een opvallende paarse swoosh en een roze midsole. De roze kleur komt ook terug op de branding en voering van de Air Max 90 SE.

Air Max 90 SE 'Artic Pink' | DD5517-010

Beide paartjes uit dit Nike Pack zijn dus geïnspireerd op de Mexicaanse vrouw, terwijl de sneakers een totaal verschillende uitstraling hebben. We hadden het al eerder over dat de patronen wel overeen kwamen, maar, er zijn nog meer overeenkomsten. Zo hebben beide sneakers glitter details en een speels Nike Logo op de tong en op de insole.

De sneakers zullen naar verwachting tegelijk droppen, in maart. Houd de sneaker releasekalender in de gaten, om nooit een release te missen! Volg ook Sneakerjagers WMNS op Instagram voor toffe sneaker en outfit content. Hier is nu ook een te gekke GIVEAWAY bezig van de Jordan 6 Retro ‘Carmine’.

Air Max 90 SE 'Artic Pink' | DD5517-010
Air Max 90 SE 'Artic Pink' | DD5517-010