Skip to content
Upcoming

Deze Air Jordan 1 Mids moet je de komende tijd in de gaten houden

14 april 2021 10:30
Deze Air Jordan 1 Mids moet je de komende tijd in de gaten houden

Ondanks de uiteenlopende meningen over de Air Jordan 1 Mid kunnen we niet ontkennen dat de mid versie van deze iconische sneaker behoord tot een van de meest populaire modellen op dit moment. De komende dagen droppen er een hoop goeie Air Jordan 1 Mids. Een goed moment om ze allemaal eens onder elkaar te zetten en jullie alle details en informatie te geven.

Air Jordan 1 Mid ‘Dutch Green’

Air Jordan 1 Mid 'Dutch Green'

CZ0774-300 · Prijs vanaf €213,-

Naar alle aanbieders

De Air Jordan 1 Mid ‘Dutch Green’ stond al eerder op de planning waar werd toen helaas uitgesteld. We waren eventjes bang dat hij niet meer zou komen, maar gelukkig heeft Nike hem op de planning staan voor donderdag 15 april om 9:00. Wat deze colorway van de Air Jordan 1 Mid zo goed maakt is natuurlijk de combinatie van de groene en creme kleuren en de roze veters. Deze deden ons bij Sneakerjagers zelfs een beetje denken aan de Travis Scott Air Jordan 1.

Air Jordan 1 Mid ‘Island Green’

Air Jordan 1 Mid 'Island Green'

554724-132 · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders

Een andere Mid die uitkomt op donderdag 15 april om 9:00 is de ‘Island Green’ colorway. Deze wordt gekenmerkt door zijn frisse kleuren en simpelheid. De overlays op het achterste gedeelte van de sneaker hebben een licht groene kleur terwijl de overlays op de voorkant van de sneaker gewoon zwart gekleurd zijn. Deze combinatie heeft perfect uitgepakt zoals je ziet op de foto’s!

Air Jordan 1 Mid ‘Metallic Red’

Air Jordan 1 Mid 'Metallic Red'

554724-122 · Prijs vanaf €118,-

Naar alle aanbieders

Op vrijdag 16 april om 9:00 bij Footlocker en zaterdag 17 april om 9:00 bij Nike kan je gaan voor de Metallic Red colorway van de Air Jordan 1 Mid. Met zijn rode, zwarte en witte over- en underlays heeft hij een classic uitstraling. Toch krijgt de sneaker wat extra spice door de “metallic” afwerking op de rode delen van de sneaker. Kijk bijvoorbeeld bij de swoosh en hak van de sneaker.

Air Jordan 1 Mid ‘Barely Rose’

Air Jordan 1 Mid 'Barely Rose'

BQ6472-500 · Prijs vanaf €87,-

Naar alle aanbieders

De laatste op mijn lijstje is misschien ook wel de mooiste. De ‘Barely Rose’ colorway combineert subtiele rose overlays met witte underlays en zwarte details. Zie bijvoorbeeld de swoosh of het bovenste randje bij de enkel die zwart gekleurd zijn. Deze Barely Rose versie zal uitkomen op maandag 19 april om 9:00 bij verschikkende retailers. Check alle details hieronder!

Laat ons weten welke colorway jij van deze Air Jordan 1 Mids het best vindt. Vergeet ook niet onze Sneakerjagers app te downloaden zodat je mogelijke restocks en shockdrops van deze Air Jordan 1 Mid colorways niet mist!