Skip to content
Upcoming

Deze Air Force 1 is speciaal voor koffie liefhebbers

25 januari 2021 17:02
Deze Air Force 1 is speciaal voor koffie liefhebbers

Koffie liefhebbers opgelet! Je twee favoriete dingen worden samengevoegd: sneakers en koffie. Deze nieuw aangekondigde Air Force 1 is volledig in het thema van koffie. Verschillende bruine tinten wisselen elkaar af op het bovenwerk en zelfs de zool heeft een koffie bruine kleur gekregen. Lees verder over deze te leuke Air Force 1 Low ‘Coffee’.

De Air Force 1 gaat al mee sinds 1982 en wordt nog altijd massaal gedragen. De sneaker heeft dus ook al veel verschillende thema’s en colorway gezien. De Nike sneaker is begonnen als basketbal sneaker en zal zijn waren DNA dan ook niet snel los laten. De klassieke basketbal stijl is nog altijd terug te vinden op de Air Force 1, ook nu het thema koffie is.

De bruine tinten zijn nu helemaal in! We zien het niet alleen in kleding, maar ook op sneakers is de kleur niet meer te ontwijken. Zo hadden we vorig jaar de te gekke release van de Jordan 1 ‘Dark Mocha’, die ongekend populair was en is ook elk jaar de Air Force 1 ‘Wheat’ weer een favoriet. Dat rijmt, dus het klopt.

Nike Air Force 1 Low ‘Coffee’ | DD5227-234

Geïnspireerd op de gezelligheid van de cafécultuur, met rijke en warme tinten. De Air Force 1 ‘Coffee’ beschikt over een beige bovenwerk, gemaakt van verschillende materialen. Namelijk een smooth suede op de overlays en een denim-like stof op de toebox en zijkanten van de sneaker. De Swoosh is wel gemaakt van leer en heeft een donkerbruine kleur gekregen. Het donkerbruine leer loopt ook door tot op de backtab. Dezelfde bruine tint zien we ook terug op de tong, die is gemaakt van satijn. Nog een leuk detail, is de tekst op de hiel. Hier staat “Roasted By Nike” gedrukt in het beige suede. Als laatste gaan we het hebben over de zool. De rubberen zool heeft een donkerbruine kleur gekregen, met een spikkel effect. Dit verwijst naar koffiedik en maakt de sneaker helemaal af! Bekijk de Air Force 1 en zijn te gekke details hieronder!

Nike Air Force 1 Coffee DD5227-234

Er is helaas nog geen release datum bekend voor de Nike Air Force 1 Low ‘Coffee. Wel weten we dat de sneaker begin 2021 zal droppen. Houd de releasekaleder in de gaten, zo mis je nooit een release! Ook houden we je op de hoogte via onze Instagram! Hier vind je ook toffe sneaker content en extratjes.

Nike Air Force 1 Low 'Coffee'

DD5227-234 · Prijs vanaf €279,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Coffee DD5227-234
Nike Air Force 1 Coffee DD5227-234