Skip to content
Newsfeed

Nieuwe adidas Amsterdam colorways zullen exclusief gaan droppen bij size? in 2024

26 januari 2024 11:45
Nieuwe adidas Amsterdam colorways zullen exclusief gaan droppen bij size? in 2024

Het einde van 2023 nadert snel, daarmee zijn we erg benieuwd wat de retailers in petto voor ons hebben voor het komende jaar. Een naam die altijd exclusieve drops heeft is size?, denk bijvoorbeeld aan de size? x Nike Air Max 1 ‘Velvet Brown’. Terwijl we terugblikken op het afgelopen jaar, werpt size? alvast een veelbelovende blik op hun exclusieve sneakerreleases voor 2024. Lees hier meer over de adidas Amsterdam, Handball Spezial LT en SL 72 RS!

adidas Originals Amsterdam size? exclusives

Als laatste hebben we een aantal adidas Originals Amsterdam colorways. De Nederlandse stad is opgedeeld in vier delen. Elke kleurvariant weerspiegelt specifieke elementen en kenmerken die zo typerend zijn voor Amsterdam.

adidas amsterdam

Deze adidas originals Amsterdam designs zijn nu exclusief verkrijgbaar bij size?

adidas Handball Spezial LT size? exclusives

Er zullen twee adidas Handball Spezials exclusief gaan droppen bij size?. Deze ontwerpen zijn geïnspireerd op retro voetbalschoenen, wat je kunt zien aan de verlengde tong, een trend die steeds populairder wordt. Het materiaal van het bovenwerk is geïnspireerd op werkkleding, wat een unieke touch geeft aan de schoen. Nog een opvallend details is dat wanneer je de schoen draagt er kleurveranderingen zullen ontstaan.

adidas handball spezial
Foto’s van size?

adidas SL 72 RS size? exclusives

Als volgt hebben we twee colorways voor de adidas SL 72 RS, waarbij size? inspiratie haalt uit nostalgische foto’s van mensen die in het park voetbalden. Door te kiezen voor retro kleurenpaletten, slaan ze een brug tussen 1972 en 2024.

adidas SL 72 RS size? exclusives

Er zijn tal van details die size? hebben gemotiveerd bij het creëren van deze bijzondere ontwerpen. Hoewel deze details nog niet volledig onthuld zijn en we geduld moeten hebben, beloven ze wel iets bijzonders! Een kleine hint die ze al prijsgeven, is dat een van de adidas Amsterdam kleurstellingen geïnspireerd is door een kunstenaar uit de 19e eeuw. Bezoek regelmatig de nieuwspagina van Sneakerjagers om geen informatie te missen over deze drops!