Skip to content
Newsfeed

Devin Booker komt met signature sneaker Nike Book Chapter 1

8 september 2023 15:23
Devin Booker komt met signature sneaker Nike Book Chapter 1

Basketbalspeler Devin Booker komt met zijn eigen Nike sneaker. De Shooting Guard bij de Phoenix Suns heeft al meerdere collabs met Nike op zijn naam staan. In 2023 krijgt Booker zijn eigen silhouet; de Nike Book Chapter 1. Rapper Drake was gespot in de oranje variant van de sneaker. Wanneer het model gereleased wordt, is nog niet bekend.

Nadat rapper Travis Scott recent zijn eerste signature sneaker bij Nike toonde, lijkt het erop dat ook Devin Booker een eigen silhouet mag ontvangen. De basketballer is geen onbekende bij Nike. In het verleden werkten de twee namen al samen aan silhouetten als de Air Force 1, Kobe A.D. Mid en de Zoom GT Cut 2.

De Nike Book Chapter 1 hint naar de ‘old soul’ van Booker. Het low-top model heeft een ingetogen design. De sneaker haalt inspiratie uit de basketbal silhouetten uit de archieven van Nike. Het model doet denken aan een moderne on-court Air Force 1 met details die doen denken aan de Kobe 4 DNA.

Rapper Drake, die momenteel bezig is met zijn wereldtour ‘It’s All a Blur’, werd tijdens zijn optredens gespot in een fel oranje colorway van de Nike Book Chapter 1. De sneaker heeft een suède upper. De neus en mudguard hebben een slangenmotief.

Wanneer de Nike Book Chapter 1 zal droppen, is nog onbekend. Wel kunnen we de sneaker hoogstwaarschijnlijk in 2023 verwachten. Houd onze releasekalender in de gaten voor updates rondom het model.

Nike Book Chapter 1
Nike Book Chapter 1
Nike Book Chapter 1