Skip to content
Upcoming

De Denham x Nike collab beschikt over 4 modellen

18 juni 2020 17:30
De Denham x Nike collab beschikt over 4 modellen

Deze week kwam het nieuws naar buiten dat het Nederlandse Denham de samenwerking is aangegaan met Nike. Het leek erop dat er een Air Max 1 onderweg was, maar al gauw werd hier ook een Air Max 95 aan toegevoegd. Nu is het nieuws naar buiten gekomen dat er nog twee modellen onderdeel uitmaken van de samenwerking tussen Denham x Nike.

Afgelopen maandag kwam het nieuws naar buiten dat Denham x Nike hun handen ineen hebben geslagen voor een creatieve samenwerking. Foto’s van een Air Max 1 doken op. Een dag later kwam het nieuws naar buiten dat er ook een Air Max 95 zou zijn aangekleed door Denham. Zoals we al zeiden zijn er nog 2 modellen toegevoegd aan de collab en dat zijn de Blazer Mid ’77 en de iconische Air Max 90.

Helaas zijn er nog geen afbeeldingen opgedoken van de Nike Air Max 90, 95 en de Blazer Mid ’77. Wel is het kleurgebruik op de sneakers al bekend. Wat opvalt bij de Air Max 90 is dat er gebruik wordt gemaakt van de klassieke ‘Infrared’ kleur. Ook zijn de prijzen al bekend. Zo zal de Air Max 90 €160,- kosten, terwijl de Blazer Mid en de Air Max 1 €300,- zullen kosten. Het Air Max 95 model heeft een prijskaartje €180,- gekregen.

Een officiële releasedatum is jammer genoeg nog niet bekend gemaakt, maar wij verwachten dat de sneakers in de herfst van 2020 zullen releasen. Houd tot die tijd goed Sneakerjagers in de gaten voor het laatste nieuws over de Denham x Nike collab.


Denham x Nike
Image by @py_rates_