Skip to content
Upcoming

DENHAM onthult ook de laatste sneaker van de Nike collabo

30 september 2020 14:34
DENHAM onthult ook de laatste sneaker van de Nike collabo

Nike dropte laatste in samenwerking met het Nederlandse jeansmerk DENHAM de Air Max 1, Air Max 90 en Air Max 95. Alle drie de modellen waren gemaakt van verschillende soorten denim. Verhalen gingen al langer rond dat DENHAM en Nike nog aan het werken waren aan een Blazer Mid. Nu zijn er beelden naar buiten gekomen van de DENHAM x Nike Blazer Mid en kunnen wij deze binnenkort verwachten.

DENHAM is opgericht in 2008 in Amsterdam door Jason Denham. Jason Denham is altijd al geobsedeerd geweest door premium kwaliteit denim. Over de jaren heeft het denim merk een complete collectie samengesteld voor mannen en vrouwen. De aankomende DENHAM x Nike Blazer Mid is dus voor alle denim liefhebbers.

DENHAM x Nike Blazer Mid | CU8054-100

Deze release wordt een stuk subtieler dan de vorige drie releases, die aardig wild waren. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van zacht leer is een sail kleur met suède panelen op de voorvoet. De tong is net zoals de andere releases gemaakt van vachetta leer. Aan de buiten zijde van de sneaker zie je onder de uitgesneden Swoosh denim zitten wat aan de binnen zijde weer net iets anders is, want hier is weer de traditionele sashiko stijl te zien. Om de Swoosh zit een rode stitching, dezelfde rode kleur komt terug in de eye stays. De insole is gemaakt van rood leer met illustraties van verschillende soorten scharen en Nike Swooshes in het goud. De sneaker wordt afgerond door een witte mid- en outsole.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar wordt ergens aankomende maand verwacht bij Nike. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Denham X Nike Blazer Mid 77

CU8054-100 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders
DENHAM x Nike Blazer Mid
DENHAM x Nike Blazer Mid
DENHAM x Nike Blazer Mid
DENHAM x Nike Blazer Mid
Images by Nike